Dokončni seznam reprezentantov za SP Danska


 • Dokončni seznam reprezentantov za SP Danska

  Objavljam dokončni seznam reprezentantov za nastop na letošnjem SP na Danskem.

   

  Žal so se nekateri kolesarji s prvotnega seznama nastopu odpovedali, ekipa TUŠ Teama pa se ga bo udeležila v lastni organizaciji. Prvenstva se seveda lahko v lastni režiji udeležijo tudi vsi ostali kolesarji, ki so se na prvenstvo uspeli uvrstiti na eni izmed kvalifikacijskih tekem, ne glede na to ali so izbrani v reprezentančno selekcijo ali ne. Pogoj za nastop je veljavna Master licenca UCI (KZS) za sezono 2015, kot novost, pa je letos obvezna tudi uporaba dresov z državnim grbom. Prijave so možne na spletni strani organizatorja preko povezave, ki so jo vsi kvalificirani tekmovalci prejeli po elektronski pošti. Prijave so mogoče do konca meseca.

  Nujno prosim za dokončno potrditev udeležbe članov reprezentance do ponedeljka 10.8., saj podatek potrebujem zaradi zagotovitve opreme in iz drugih organizacijskih razlogov. Hkrati prosim tudi za informacijo, kdo bi bil pripravljen voziti ekipno štafetno dirko, da pravočasno sestavimo ustrezne ekipe.

  Zaradi nekaterih odpovedi, sta na voljo dve prosti mesti v apartmaju, od Aalborga oddaljenem 10 km in sicer v času od 1.9. do 7.9. ter tudi dve prosti mesti v kombiju za prevoz na prvenstvo. Če kdo še nima urejene nastanitve in prevoza, naj me torej čim prej kontaktira preko elektronske pošte ali telefona. Na voljo je tudi dodatni apartma za 6 oseb, ki ga je že rezerviral eden izmed tistih, ki so udeležbo žal morali odpovedati. Slednji je sicer nekoliko bolj oddaljen od prizorišča, je pa zaradi tega seveda tudi cena malenkost nižja.

  Z vsemi vprašanji se lahko obračate na elektronski naslov mitja.hernaus@unicreditgroup.si ali telefon 051/692 856.

   

  Obvestilo in seznam reprezentantov

  Comments are closed.