• Izvedba do-usposabljanja on-line, prvi modul: Športno treniranje: teorija in metodika

Glede na trenutne razmere ter omejitve gibanja in druženja zaradi epidemije COVID-19 je klasična izvedba do-usposabljanja za pridobitev strokovnega naziva Strokovni delavec 1 – Športno treniranje Kolesarstvo – Gorsko, Kolesarstvo – BMX, žal še vedno nemogoča.

2. maj

Zato smo se na Kolesarski zvezi Slovenije odločili, da bomo izvedbo do-usposabljanja prilagodili, in sicer tako, da ga bomo izvedli v dveh delih. V prvem delu bomo izvedli teoretične vsebine po posameznih modulih na daljavo, s pomočjo aplikacije za izvajanje predavanj na daljavo. Drugi del, ki je praktične narave pa bo izveden, ko se omejitve gibanja in druženja sprostijo.

S prvim modulom Športno treniranje: teorija in metodika, ki je namenjeno VSEM (UGK1, UGK2 in VGK2) že prijavljenim kandidatom, začnemo v četrtek, 07.05.2020 ob 18.00 uri. Točen urnik za izvedbo prvega modula dobite TUKAJ. Podrobna navodila ste prejeli po elektronski pošti dne 29.04.2020. V kolikor pošte niste prejeli, vas prosimo, da nas obvestite na e-mail ogk@kolesarska-zveza.si. Termin za izvedbo predavanj ostalih modulov do-usposabljanja, ki se jih morajo udeležiti učitelji gorskega kolesarjenja 1, bomo razpisali naslednji teden.

Vsi, ki se do-usposabljanja prav tako želite udeležiti in ste zamudili razpis v marcu, vas obveščamo, da se lahko izjemoma še vedno prijavite. V tem primeru vas prosim, da pošljete mail na ogk@kolesarska-zveza.si in vas bomo obvestili o prostih mestih oziroma novem terminu.

KZS