Spoznavanje novih poti in znanstev

Rekreacijsko kolesarstvo

Množično kolesarjenje je namenjeno spoznavanju novih poti in znanstev, predvsem pa biti ponosen nase, da si sposoben prevoziti izbrano razdaljo.

Slovenija kolesari

SLOVENIJA KOLESARI

PRIDRUŽITE SE NAM!

V letu 2018 z gibanjem SLOVENIJA KOLESARI že osemnajsto  leto uspešno širimo slovenske kolesarske vrste. Vedno več nas je in vse več časa namenimo kolesarjenju, kar utrjuje naše zdravje in prispeva k našemu dobremu počutju.

Pridružite se nam tudi vi in povabite še vaše prijatelje ter znance.

Letos je v koledarju SLOVENIJA KOLESARI  77 prireditev, kar je največ do sedaj. Lani  se je vseh prireditev udeležilo 18.500 kolesarjev, 131 jih je prejelo priznanja za udeležbo na najmanj petih prireditvah, med temi 11 družin.

Odlično izpeljane prireditve so zagotovilo za nepozabna doživetja, tekmovalne užitke, druženja in nova poznanstva. Obenem pa spoznavamo tudi  našo kulturno in naravno dediščino ter odkrivamo lepote naše dežele. S tem, da se odločimo sodelovati na vsaj PETIH prireditvah, vključenih v akcijo SLOVENIJA KOLESARI, rekreativni kolesarji najlepše promoviramo kolesarjenje in skrb za naše zdravje, hkrati pa prispevamo tudi k razvoju turizma na sončni strani Alp.

Med udeleženci sklepne prireditve, ki bodo oddali pravilno izpolnjeno evidenčno stran, bodo izžrebane lepe nagrade generalnega sponzorja akcije »DUKAT FIT«  in ostalih pokroviteljev akcije. S proizvodi generalnega sponzorja akcije se boste lahko okrepčali tudi na mnogih prireditvah.

 Še posebno želimo, da se akciji priključi čim več družin.

Vabimo Vas, da se akcije udeležijo vsaj trije člani vaše družine. Na sklepni prireditvi morajo družine speti svoje pravilno izpolnjene evidenčne strani in jih oddati organizatorju. Družine, ki bodo zadostile kriteriju, prejmejo posebno priznanje akcije »SLOVENIJA KOLESARI«, najštevilčnejša tudi darilo partnerja akcije AC SLAMINI z otoka Krka.

Podrobne informacije o prireditvah bodo sproti objavljene na, FB strani akcije, na spletnih straneh organizatorjev. Vse kar pa še želite vedeti in ne najdete nikjer drugje pokličite na 041 694 686, Milan Knez – KZS koordinator akcije.

PRETEKLI DOGODKI

SVEŽE NOVICE

Vadite z nami! - četrti dan

Ker je tudi v teh težkih časih fizična aktivnost še kako pomembna in je kolesarjenje zelo primeren...

Pogačar iz karantene v karanteno

Tadej Pogačar je bil eden prvih slovenskih športnikov, ki se je srečal s težavami zaradi koronavirusa....

Vadite z nami! - tretji dan

Ker je tudi v teh težkih časih fizična aktivnost še kako pomembna in je kolesarjenje zelo primeren...

 • Vadite z nami! – četrti dan

  Ker je tudi v teh težkih časih fizična aktivnost še kako pomembna in je kolesarjenje zelo primeren šport, smo na Kolesarski zvezi Slovenije pripravili dvotedenski program notranje vadbe na trenažerju ali sobnem kolesu. 29.3. Danes je na sporedu četrti dan […]

  Preberi več
 • Vadite z nami! – tretji dan

  Ker je tudi v teh težkih časih fizična aktivnost še kako pomembna in je kolesarjenje zelo primeren šport, smo na Kolesarski zvezi Slovenije pripravili dvotedenski program notranje vadbe na trenažerju ali sobnem kolesu. 27. marec Pred nami je tretja vadba […]

  Preberi več
 • Slovenija kolesari 2020

  Tradicionalna akcija Slovenija kolesari se vrača tudi v tem letu. Pandemija novega koronavirusa je krojila koledar kljub temu pa je v dvajseti izvedbi akcije predvidenih 78 prireditev, ki jih prireja 57 različnih organizatorjev. 26. marec Rekreativni kolesarji, ki se želite […]

  Preberi več
 • Brezplačen javni prevoz športnikov

  Marsikateremu mlademu športniku lahko prevoz na kraj vadbe pomeni finančno in časovno obremenitev ter tako obremenjuje nemoten razvoj športnika. 20. januar S prvim februarjem 2020 bo za registrirane športnike s statusom dijaka ali študenta teh skrbi konec. Vkolikor imajo pravico […]

  Preberi več
 • Sprejem slovenskih kolesarskih junakov

  Obveščamo vas, da bo v ponedeljek, 3. junija ob 18h pred Mestno hišo v Ljubljani sprejem za slovenske kolesarske junake Primoža Rogliča, Jana Polanca in Tadeja Pogačarja. KLUBI IN DRUŠTVA Prosimo, da obvestite vaše člane in simpatizerje kluba ter poskrbite, […]

  Preberi več

NAVODILA:

Kolesar, ki se želi potegovati za priznanje »Slovenija kolesari«, se mora udeležiti najmanj PETIH prireditev. Obvezno je sodelovanje na sklepni prireditvi v nedeljo, 08.10.2016 v Dobrovniku.

Vsak udeleženec naj na vsaki prireditvi zahteva od organizatorja, da mu ta udeležbo potrdi z žigom na temu namenjeni zadnji – EVIDENČNI STRANI te zgibanke. Na sklepni prireditvi v Izoli je potrebno potrjeno in pravilno izpolnjeno EVIDENČNO STRAN odtrgati in oddati organizatorju. Med udeleženci sklepne prireditve, ki bodo oddali pravilno izpolnjeno evidenčno stran, bodo izžrebane lepe nagrade pokroviteljev akcije.

PRIDRUŽITE SE NAM

Še posebno želimo, da se akciji priključi čim več družin.

Vabimo Vas, da se akcije udeležijo vsaj trije člani vaše družine. Na sklepni prireditvi morajo družine speti svoje pravilno izpolnjene evidenčne strani in jih oddati organizatorju.

Družine, ki bodo zadostile kriteriju, prejmejo posebno priznanje akcije »SLOVENIJA KOLESARI«.

Vsi udeleženci, ki bodo osvojili priznanje bodo objavljeni na spletni strani www.kolesarska-zveza.si v in www.olympic.si priznanja pa prejmejo po pošti.

 

OPOZORILO:

Organizator si pridržuje pravico spremembe datuma ali odpovedi prireditve, zato priporočamo, da pred prireditvijo preverite izvedbo le-te pri organizatorju.

Organizator mora zagotoviti (najmanj 10%) popust pri plačilu startnine za imetnike članske izkaznice ali licence Kolesarske zveze Slovenije.

ČLANI

REPREZENTANCE

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

Vsi člani reprezentance

POSTANI ČLAN

PIŠITE NAM

Kontaktirajte nas

Želite postati član ali imate dodatna vprašanja?

Kontaktni podatki

Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarjenje in kolesarstvo v naši državi je postalo pravo množično gibanje. Vedno več nas je, ki sedemo na kolo, ne le zaradi treningov in tekmovanj, ampak tudi zaradi rekreacije, kvalitetnega načina življenja, druženja in ne nazadnje tudi zaradi naših vsakodnevnih potreb.


Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic KZS, kar je v sistemu članstva KZS novost, in imetniki licenc KZS.

 • Address: Sunrise Street, 243 Avenue, Manhattan, NV City, NY
 • Phone: +00 4859 7512 1476
 • E-Mail: info@business.com

Ime in priimek (obvezno)

E-mail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo