Članstvo v Kolesarski zvezi Slovenije

Članstvo KZS

POSTANITE ČLAN KOLESARSKE DRUŽINE

Kolesarjenje in kolesarstvo je v Sloveniji postalo pravo množično gibanje. Vedno več nas je, ki sedemo na kolo. Ne le zaradi treningov in tekmovanj, ampak tudi zaradi rekreacije, kvalitetnega načina življenja, druženja in ne nazadnje tudi zaradi naših vsakodnevnih potreb.

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic KZS in imetniki licenc KZS.

Članstvo KZS vam nudi:

• Koriščenje ugodnosti pri bonitetnih partnerjih KZS

KZS vam nudi informacije o ponudbi na področju kolesarstva, kjer vas bomo usmerili k našim partnerjem, ki so v državi na področju kolesarstva zagotovo med najboljšimi, in se bodo za vas posebej potrudili. Deležni boste njihovih storitev na najvišji ravni. Za vas bodo, v skladu z vašimi možnostmi, izbrali najboljše storitve in izdelke, pri tem pa vam kot članom KZS nudili tudi dodatne in posebne popuste in ugodnosti. Poleg kolesarke ponudbe pa smo vam pripravili še vrsto drugih možnosti. Nekateri bonitetni partnerji nudijo tudi možnost, da pristopno izjavo oddate pri njih.

• Ugodne zavarovalne pakete namenjene kolesarjem

24-urno zavarovanje po vaši meri, kjer lahko določite nivo zavarovanja in vsebino.

• Popusti pri startninah na kolesarskih prireditvah v sklopu akcije »Slovenija kolesari«

Na Maratonu Franja na primer prihranite 4€.

• Informacije o kolesarskih prireditvah

Informiranje o vseh zadevah, ki so zanimive za kolesarje na področju tekmovanj, rekreativnih prireditev in kolesarskih poti. Ker je spekter kolesarjev ter potreb različen, smo pripravili različne pakete, ki so primerni za kolesarje in spremljevalce ali družinske člane.

Članstvo KZS

Bela članska izkaznica 10€

Vključuje ugodnosti pri bonitetnih partnerjih ter vse druge ugodnosti, ki bodo tekoče objavljene na spletni strani KZS oziroma bodo preko elektronske pošte ažurno sporočene vsem imetnikom. Zavarovanje osebne odgovornosti proti tretji osebi v višini 20.000€. Popusti na prireditvah v okviru akcije Slovenija kolesari (na maratonu Franja na primer 4€).
Informacije o kolesarskih prireditvah

Zelena članska izkaznica 30€

Dodano nezgodno zavarovanje

Modra članska izkaznica 70€

Dodan Coris za tujino

Srebrna članska izkaznica 122€

Dodan kasko za kolo v višini 500€

Zlata članska izkaznica 212€

Dodana kasko za kolo v višini 1.000€ in dnevna odškodnina ob nezgodi 3,5€.

Zakaj je priporočljivo imeti člansko izkaznico?

• Ker lahko koristimo popuste pri bonitetih partnerjih.
  • Ker imamo s kartico zavarovano odgovornost proti tretji osebi.
  • Ker imamo nezgodno zavarovanje v domovini in tujini.
  • Ker lahko kasko zavarujemo svoje kolo.
  • Ker je cena zavarovanja ugodna.
  • Ker obstaja verjetnost, da poškodujemo samega sebe ali koga drugega in se s celovitim zavarovanjem zavarujemo.
  • Ker se splača in izplača.

Članstvo velja od 1. januarja do 31. decembra v tekočem letu.

24-urno zavarovanje

Informacije o prireditvah

Informiranje o vseh zadevah, ki so zanimive za kolesarje na področju tekmovanj rekreativnih prireditev in kolesarskih poti.

Profesionalna ponudba

Informacije o profesionalni ponudbi na področju kolesarstva, kjer vas bomo usmerili k našim partnerjem, ki so v državi na področju kolesarstva zagotovo med najboljšimi, in se bodo za vas posebej potrudili.