Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

tadej1

Pogačar na Portugalskem do zmage in rumene majice!

Foia, 21. februarja - Veliki talent svetovnega kolesarstva Tadej Pogačar je že na svoji drugi dirki v članski konkurenci prišel do neverjetnega uspeha - dobil je drugo etapo dirke ekstra kategorije po Algarvu, v zaključku je ugnal slovita kolesarska imena. Pogačar je z zmago prevzel tudi skupno vodstvo na dirki.

Giovanni Visconti

V Izolo prihaja tudi sloviti Giovanni Visconti

Izola, 19. februarja – Na potrjeni štartni listi za nedeljsko VN Izole je 22 ekip, med njimi tudi italijanska prokontinentalna zasedba Neri Sottoli, s katero bo na slovenskih cestah dirkal tudi Giovanni Visconti.

_U3C0087

Pintaričeva na Lanzarotu do zmage, Žakljeva peta

Lanzarote, 31. januarja - Blaža Pintarič in Tanja Žakelj se na Kanarskih otokih pripravljata na začetek sezone, vmes sta se za popestritev treninga udeležili tudi dirke Lanzarote 4 Stage MTB Race. Pintaričeva je bila prepričljivo najhitrejša, Žakljeva pa je končala na petem mestu.

Dres 2016

Dres slovenske reprezentance

ŽELIŠ BITI OPREMLJEN V DRES SLOVENSKE REPREZENTANCE?

Za imetnike kolesarske kartice ali licence KZS že za 108,90 €

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij.

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo