Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

tratnik

Tratnik odličen tretji v Crikvenici

Dirka po Hrvaški se je nadaljevala s četrto etapo, Slovenci pa so spet mešali štrene povsem pri vrhu. Tokrat je bil junak dneva Alessandro Tonelli, ki je po dolgem pobegu zdržal silovit lov glavnine in se veselil presenetljive, a zaslužene zmage. Jan Tratnik je s tretjim mestom izvlekel največ, kar je lahko.

Prikaži več

- Aktion - Action - Rennszene - Querformat - quer - horizontal - Veranstaltung/Event: 74. Ronde van Vlaanderen Beloften - Oudenaarde nach/to Oudenaarde 166.0 km - Ort/Place: Oudenaarde - Belgien/Belgium - Europa/Europe / Datum/Date: 07.04.2018

Še en izvrsten rezultat Jermana na ZLM Touru

Slovenska reprezentanca do 23 let je nadaljevala z nizom spomladanskih klasik, ki štejejo za Pokal narodov. Po zmagi Žige Jermana na Gent Wevelgemu in 15. mestu Tadeja Pogačarja na dirki po Flandriji so Slovenci še enkrat več krojili sam vrh.

Prikaži več

Monika Hrastnik evropska prvakinja v spustuMonika Hrastnik evropska prvakinja v spustu

Slovensko gorsko kolesarstvo je od danes bogatejše za novo odličje z evropskih prvenstev. Zanj je zaslužna Monika Hrastnik, ki je na prvenstvu stare celine v portugalski Lousi osvojila zlato odličje. To je že peto odličje za slovenske spustaše na EP.

Dres 2016

Dres slovenske reprezentance

ŽELIŠ BITI OPREMLJEN V DRES SLOVENSKE REPREZENTANCE?

Za imetnike kolesarske kartice ali licence KZS že za 108,90 €

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij.

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo

(cel dan) 12. VN OBČINE KOMENDA – LIDLOV P... @ Komenda
12. VN OBČINE KOMENDA – LIDLOV P... @ Komenda
Maj 20 (cel dan)