Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

BMX DP

Državno prvenstvo v disciplini BMX Race

Majice državnih prvakov so oblekli Matija Stupar (Črn Trn) v kategoriji cruiser, Miha Čeh (BSX Racing Team) dečki U9, Tim Rovtar (Črn Trn) dečki U11, Tim Bratuša (Rajd Funsports) dečki U13, Gaj Gorza (BSX Racing Team) dečki U15, Matic Berginc (Rajd Funsports) dečki U17 in Tilen Frank (BSX Racing Team) moški 17+.

Kako na UWCT

Znan širši seznam za amatersko SP

Konec avgusta se bodo za naslove cestnih kolesarskih svetovnih prvakov merili v amaterskih kategorijah.

Glede na to, da je letošnje svetovno prvenstvo v Perthu v Avstraliji, se večina kolesarjev, ki se je kvalificirala, tega dogodka zaradi oddaljenosti ne bo udeležila. Organizator omogoča 10 prostih mest za tiste, ki niso dosegli kvalifikacijske norme, zato odpiramo možnost, da se zainteresirani javite do 24.7.2016 na e-naslov: kzs@kolesarska-zveza.si in sporočite svojo namero po udeležbi.

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic KZS, kar je v sistemu članstva KZS novost, in imetniki licenc KZS.

Podaljšanje sodelovanja

Frutabela in KZS podaljšala sodelovanje

V okviru predstavitve dogodka »Frutabela velodrom rekord« je bilo podaljšano tudi uspešno sodelovanje med podjetjem Fructal in KZS.

Dres 2016

Dres slovenske reprezentance

ŽELIŠ BITI OPREMLJEN V DRES SLOVENSKE REPREZENTANCE?

Za imetnike kolesarske kartice ali licence KZS že za 108,90 €

Prikaži več

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo
BMX
para-kolesarstvo