Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Vecer zvezd 106

Rogliču Bloudkova nagrada

Ljubljana - Najboljši kolesar lanske sezone Primož Roglič je na prireditvi na Brdu pri Kranju prejel Bloudkovo nagrado za leto 2019.

MezgecLuka3

Mezgec 7., Pogačar 9. v drugi etapi

Ljubljana - V drugi etapi dirke po  Združenih arabskih emiratih je Luka Mezgec osvojil sedmo, Tadej Pogačar pa deveto mesto.

_MG_8200

Težko delo za selektorja Jakopiča

Ljubljana - Slovenski tekmovalci v spustu se vsako leto bolj približujejo svetovnim zvezdam in spustaškim velesilam.

logo_1

Kolesarska licenca 2020

Ljubljana  - Obvestilo: Objavljamo obrazce za pridobitev licence za kolesarje in strokovne delavce v kolesarstvu.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij.

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo