Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

lojz

Naslov državnega prvaka Domnu Novaku

Radovljica, 30. junija - Domen Novak je presenetljivi novi slovenski prvak v cestni vožnji. Na državnem prvenstvu v Radovljici je imel član Bahrain-Meride po 149,8 kilometra več moči od kolesarjev Adrie Mobila Gašperja Katrašnika in Marka Kumpa. V ženski konkurenci je slavila Eugenia Bujak.

Evropske igre

Slovenci na evropskih igrah brez odličja

Minsk - Slovenska kolesarska reprezentanca je nastopila na evropskih igrah v Minsku, kjer je Jaka Primožič zasedel 61. mesto.

XC-Ravne-2019-DP-4182

Naglič in Žakljeva državna prvaka v krosu

Tanja Žakelj in Rok Naglič sta zmagovalca državnega prvenstva za gorske kolesarje v olimpijskem krosu v članskih elite konkurencah. Tekmovalka ekipa Unior Devinci in tekmovalec Calcit Bike Teama sta bila na Ravnah na Koroškem prepričljivo najboljša v svojih konkurencah.

Dres 2016

Dres slovenske reprezentance

ŽELIŠ BITI OPREMLJEN V DRES SLOVENSKE REPREZENTANCE?

Za imetnike kolesarske kartice ali licence KZS že za 108,90 €

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij.

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo