Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

tiskovka Roglic10

Primož Roglič športnik leta 2019

Ljubljana - Najboljši kolesar na UCI lestvici je po izboru slovenskih novinarjev postal najboljši športnik leta 2019 v Sloveniji.

DP2020

Korošec in Žakljeva državna prvaka v ciklokrosu

Ljubljana - Rok Korošec (Ljubljana Gusto Santic) in Tanja Žakelj (Unior Devinci Factory Racing) sta nova državna prvaka v ciklokrosu.

64980697_2300966599987725_6429860548019486720_o

Pester program v olimpijskem krosu

Ljubljana - Za prihajajočo sezono je selektor Matjaž Budin skupaj z Odborom za gorsko kolesarstvo začrtal pester reprezentančni program v olimpijskem krosu.

logo_1

Kolesarska licenca 2020

Ljubljana  - Obvestilo: Objavljamo obrazce za pridobitev licence za kolesarje in strokovne delavce v kolesarstvu.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij.

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo