Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Aktualno

SLO

Jerman šesti na dirki po Flandriji U23

Oudenaarde, 15. aprila - Slovenska reprezentanca do 23 let je nastopila na dirki po Flandriji, kjer je Žiga Jerman s šestim mestom poskrbel za nov dober dosežek varovancev Martina Hvastije, ki so lani zmagali v točkovanju za Pokal narodov.

Prikaži več

pogačar kump sportida

Kraljevska etapa dirke po Sloveniji tokrat na Primorskem

Ljubljana, 18. aprila - Letošnja izvedba dirke po Sloveniji, ki bo potekala od 19. do 23. junija, obljublja taktično borbo med sprinterskimi in gorskimi specialisti. Na dirki ne bo v zadnjih letih že tradicionalnega kronometra, niti visokogorskega cilja, namesto tega bo v ospredju tehnično zahtevna in razgibana trasa.

Prikaži več

Monika Hrastnik - EDC Maribor 2019-2

Na Pohorju ta vikend svetovni pokal v spustu

Maribor, 26. aprila - Na Mariborskem Pohorju se bodo jutri in v nedeljo pomerili najboljši gorski kolesarji in kolesarke v spustu na svetu, Pohorje bo namreč prva izmed sedmih postaj svetovnega pokala v spustu v tej sezoni. Na štartu je 289 kolesarjev, največ pa slovenski navijači pričakujejo od Monike Hrastnik.

Prikaži več

Dres 2016

Dres slovenske reprezentance

ŽELIŠ BITI OPREMLJEN V DRES SLOVENSKE REPREZENTANCE?

Za imetnike kolesarske kartice ali licence KZS že za 108,90 €


Prikaži več

Aktualno

Zbirka povezav do koristnih informacij.

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

 

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

 

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.


cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo
BMX
para-kolesarstvo
Amatersko-kolesarstvo
Rekreacijsko-kolesarstvo

Sveže novice

Več novic...