Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Aktualno

20 Slovencev v Dohi

20 SLOVENCEV V DOHI

Tudi tokrat se bo kolesarska sezona na najvišji ravni končala s svetovnim prvenstvom, ki ga bo med obema nedeljama, ki sta pred nami, gostila Doha v Katarju. Prvič doslej se bo zgodilo da dve leti zapored ni tekmovanja za mavrično majico kar dve leti na evropskih tleh. Doha pa bo sploh prvo mesto v arabskem svetu, ki bo gostila svetovno prvenstvo.Preberi več

Cestno Evropsko Prvenstvo

Luka Pibernik v ekipi zamenjal obolelega Božiča

Na svetovnem prvenstvu, ki bo od 9. do 16. oktobra v Dohi v Katarju, bodo Slovenijo zastopali Primož Roglič v kronometru ter Luka Mezgec, Grega Bole in Luka Pibernik na cestni dirki.


Preberi več

Varno na kolesu

Pričenja se akcija "Varno na kolesu"

Z novim šolski letom je družba Butan plin skupaj s partnerji, ki se jim pridružuje tudi Kolesarska zveza Slovenije, ponovno pognala kolesa razpisa Varno na kolesu. Razpis je namenjen šolarjem, ki se pripravljajo na kolesarski izpit in poteka že peto leto zapored. Poleg nekoliko osveženih nagrad je letos še povečan nagradni sklad razpisa, ki skupaj znaša več kot 20.000 evrov. K sodelovanju so vabljene vse osnovne šole, prijave pa so na voljo še do 23. Septembra 2016.

Preberi več

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic KZS, kar je v sistemu članstva KZS novost, in imetniki licenc KZS.

Preberi več

Dres 2016

Dres slovenske reprezentance

ŽELIŠ BITI OPREMLJEN V DRES SLOVENSKE REPREZENTANCE?

Za imetnike kolesarske kartice ali licence KZS že za 108,90 €


Prikaži več
cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo
BMX
para-kolesarstvo
Amatersko-kolesarstvo
Rekreacijsko-kolesarstvo

Prihajajoči dogodki

Okt
23
ned
2016
(cel dan) VN Avtomojster – 16. Zaključna d... @ Podsmreka
VN Avtomojster – 16. Zaključna d... @ Podsmreka
Okt 23 (cel dan)
Datum:   23.10.2016 Kraj: Podsmreka Tekmovanje: PSLO, Zlato kolo Discipline:  cestna dirka Kategorije: E, U23, SM, Ž Organizator: KD Rog Kont.oseba: Miro Miškulin Tel: 051 628 158 Elektr.pošta:    info@kdrog.si   Razpis: razpis-2016-vn-avtomojster

Sveže novice

Več novic...