Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Roglič in Žakljeva kolesarja leta 2019

Ljubljana - Na tradicionalnem Večeru zvezd je Kolesarska zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim iz sveta kolesarstva za leto 2019.

Erzen_PrijavimSe

McLaren vstopa v svet kolesarstva

Ljubljana - McLaren, brez katerega si Formule 1 praktično ni moč predstavljati, bo v novi sezoni aktivno prisoten tudi v poklicnem kolesarstvu. Postal je namreč partner ekipe Bahrain Merida, ki bo imela odslej novo ime.

AleBTC_Prijavimse

Ekipa Ale BTC Ljubljana se predstavi

Ljubljana - V središču Verone je bila predstavitev novo nastale slovensko-italijanske ekipe Ale BTC Ljubljana. V njej bodo dirkale štiri Slovenke.

Letak Dres 50 popust L1901405

Dresi slovenske reprezentance po ugodni ceni

Ljubljana  - Za vse ljubitelje kolesarstva smo na Kolesarski zvezi Slovenije v predprazničnem času pripravili izjemno ugodno ponudbo. Kolesarskemu dresu reprezentance Slovenije smo za polovico znižali ceno.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij.

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo