Pridružite se Migimigi izzivom, zabavno bo!


 • Pridružite se Migimigi izzivom, zabavno bo!

  Kolesarska zveza Slovenije podpira Generalijevo akcijo Migimigi, ki s svojimi izzivi vzpodbuja ljudi, da zaživijo v zdravem življenskem slogu.

  12. februar

  Ljubitelji planin, pozor!
  Nov planinski izziv Gremo v planine! že navdušuje vse ljubitelje planin in pohodništva. Vabljeni tudi vi, da v zanimivem kvizu preverite, kako dobro poznate slovenske planine. Tudi tiste, kjer (še) ni množičnega turizma, kajti v letošnjem izzivu bomo pozornost namenili prav tem, manj znanim in obiskanim slovenskim goram. Pridružite se nam.
  KLIK: Reši planinski kviz

  Za miren spanec
  To pa še ni vse. Ker na naše telesno in duševno počutje pomembno vpliva kakovost našega spanja, vas vabimo, da svoje spalne navade preverite v kratkem strokovnem testu Kako dobro pa ti spiš? Morda vam bo prav kviz v pomoč, da (še) izboljšate svojo spalno rutino in vstopite v nov dan z dovolj sveže energije.
  KLIK: Sprejmi izziv

  Smučarska nagradna igra
  Sodelujte v zimski nagradni igri in napovejte število kolajn, ki jih bodo v letošnji tekmovalni sezoni osvojili naši smučarji. Nagradna igra traja do 11. marca 2020 in z malce sreče vas čaka super nagrada – Ratrak večerja z Juretom Koširjem!
  Dajmo, naši!!! Hop, hop, hop!
  KLIK: Napovej število kolajn!

  Omenimo še, da je eden od ambasadorjev akcije Migimigi tudi selektor slovenske članske izbrane vrste Andrej Hauptman, več o njegovem izzivu pa sledi kmalu.

  Comments are closed.