Razpis za usposabljanje: Učitelj gorskega kolesarstva 1.

• Razpis za usposabljanje: Učitelj gorskega kolesarstva 1.

Kolesarska zveza Slovenije organizira nova usposabljanja za naziv Učitelj gorskega kolesarstva – Strokovni delavec 1 .

Temeljni cilj usposabljanj je usposobiti strokovne delavce na področju gorskega kolesarstva za pedagoško delo s posamezniki, za delo v šolah, za delo v kolesarskih parkih, za delo z rekreativci, za vodenje rekreativnega gorskega kolesarjenja v turističnih krajih, za delo v gorsko kolesarskih klubih.

Usposabljanja bodo organizirana na Koroškem in sicer:
    •za naziv UČITELJ GORSKEGA KOLESARSTVA 1. stopnje – Strokovni delavec 1 bo usposabljanje potekalo od 3. do 6. aprila 2014. Lokacija: Eco hotel, kmetija Koroš, Jamnica 10, 2391 Prevalje.
    Usposabljanje bo potekalo v primeru, da bo prijavljenih zadostno število kandidatov (minimalno 8; maksimalno 20), kateri morajo izponjevati pogoje iz razpisa.

Usposabljanje je brezplačno, tečajniki morajo zaradi lažje logistike bivati v Eco hotelu, kmetiji Koroš v Prevaljah. Tečajniki bodo deležni predavanj, praktičnih vaj, skripte in izpita.

Sprejemamo samo prijave, katere bodo prispele na elektronski naslov: luka.zele@gmail.com (prijava za tečaj Učitelj gorskega kolesarstva 1). Zadnji rok za prijavo je 28. marec ali do zapolnitve prostih mest.

Več informacij o obeh usposabljanjih je na voljo v spodnjih razpisih, ter pri g. Luki Žele po elektronski pošti (luka.zele@gmail.com).