Slovenija kolesari 2017

• Slovenija kolesari 2017

Objavljamo razpis in prijavnico za že 17. po vrsti akcijo »SLOVENIJA KOLESARI 2017«. Prosim vas, da prijavnico, letos je malo drugačna,čitljivo izpolnite z vsemi podatki, in jo pošljete na KOLESARSKO ZVEZO SLOVENIJE, CELOVŠKA 25, 1000 LJUBLJANA, po pošti ali pa tudi  skenirano in podpisano na e-poštni naslov kzs@kolesarska-zveza.si; ali pa na m.knez@kolesarska-zveza.si. Vaše prijave pričakujemo do 17. Decembra 2016 ali najkasneje do 27. Decembra 2016. Tiste prireditve za katere bomo prijavnice prejeli do 17. Decembra bodo objavljene v decembrski številki revije POLET.

Seveda pa sta razpis in prijavnica  objavljena na  FB strani  www.facebook.com/SLOVENIJA.KOLESARI.2016 .na katerem bomo tudi v naslednjemletu objavljali vse informacije vezane na akcijo. Prosim vas, da o tem obvestite svoje člane in simpatizerje in všečkate ter pošljete svojim prijateljem kolesarjem na FB. Prav tako vas obveščam, da bodo priznanja za letošnjo akcijo poslana še v tem letu.

Hkrati bi vas želel opozoriti da imajo imetniki Licenc KZS in članskih izkaznic KZS pri startninah na prireditvah v okviru akcije »SLOVENIJA KOLESARI 2017« najmanj 10 % popust.

Razpis: slovenija-kolesari-2017-razpis

Prijavnica: 2017-slovenija-kolesari-2017-obrazec-za-prijavo-prireditve