Slovenija kolesari 2018

• Slovenija kolesari 2018

PRIDRUŽITE SE NAM!

V letu 2018 z gibanjem SLOVENIJA KOLESARI že osemnajsto  leto uspešno širimo slovenske kolesarske vrste. Vedno več nas je in vse več časa namenimo kolesarjenju, kar utrjuje naše zdravje in prispeva k našemu dobremu počutju.

Pridružite se nam tudi vi in povabite še vaše prijatelje ter znance.

Letos je v koledarju SLOVENIJA KOLESARI  77 prireditev, kar je največ do sedaj. Lani  se je vseh prireditev udeležilo 18.500 kolesarjev, 131 jih je prejelo priznanja za udeležbo na najmanj petih prireditvah, med temi 11 družin.

Odlično izpeljane prireditve so zagotovilo za nepozabna doživetja, tekmovalne užitke, druženja in nova poznanstva. Obenem pa spoznavamo tudi  našo kulturno in naravno dediščino ter odkrivamo lepote naše dežele. S tem, da se odločimo sodelovati na vsaj PETIH prireditvah, vključenih v akcijo SLOVENIJA KOLESARI, rekreativni kolesarji najlepše promoviramo kolesarjenje in skrb za naše zdravje, hkrati pa prispevamo tudi k razvoju turizma na sončni strani Alp.

Med udeleženci sklepne prireditve, ki bodo oddali pravilno izpolnjeno evidenčno stran, bodo izžrebane lepe nagrade generalnega sponzorja akcije » DUKAT FIT«  in ostalih pokroviteljev akcije. S proizvodi generalnega sponzorja akcije se boste lahko okrepčali tudi na mnogih prireditvah.

Še posebno želimo, da se akciji priključi čim več družin.

Vabimo Vas, da se akcije udeležijo vsaj trije člani vaše družine. Na sklepni prireditvi

morajo družine speti svoje pravilno izpolnjene evidenčne strani in jih oddati

organizatorju. Družine, ki bodo zadostile kriteriju, prejmejo posebno priznanje akcije

»SLOVENIJA KOLESARI, najštevilčnejša tudi darilo partnerja akcije AC SLAMINI.  Iz Otoka Krka.

Podrobne informacije o prireditvah bodo sproti objavljene na, FB strani akcije, na spletnih straneh organizatorjev. Vse kar pa še želite vedeti in ne najdete nikjer drugje pokličite na 041 694 686, Milan Knez – KZS koordinator akcije.

Zlozenka Slovenija kolesar 2018