Spisek reprezentantov amaterjev za SP

• Spisek reprezentantov amaterjev za SP

Letošnje svetovno prvenstvo kategorij Master, oziroma „Gran Fondo World Championships” bo potekalo v mestu Poznan na Poljskem v dneh med 28. avgustom in 1. septembrom. Objavljamo izbor kolesark in kolesarjev, ki ga je določil selektor Mitja Hernavs in se bodo prvenstva udeležili v okviru slovenske reprezentance. Seveda lahko v primeru posebnih okoliščin naknadno pride še do manjših sprememb. Prvenstva se lahko v lastni režiji udeležijo tudi vsi ostali kolesarji, ki so se na prvenstvo uspeli uvrstiti na eni izmed kvalifikacijskih tekem. Pogoji za nastop so: veljavna Master licenca UCI (KZS) za sezono 2019, ustrezno zavarovanje, obvezna pa je tudi uporaba reprezentančnih dresov (drese lahko naročite na Kolesarski zvezi Slovenije / kzs@kolesarska-zveza.si ali 01 239 66 00). Prijave na prvenstvo mora urediti vsak udeleženec sam preko povezave, ki so jo vsi kvalificirani tekmovalci prejeli po elektronski pošti. Če je morda kdo omenjeni mail s povezavo na prijavo pomotoma izbrisal ali slednje ni prejel, kljub temu, da se je na prvenstvo kvalificiral, lahko zaprosi za ponovno pošiljanje preko elektronskega naslova erwin.vervecken@golazo.com. Vse informacije o prvenstvu so na voljo na spletni straneh https://granfondopoznan.com/index-en.html ali http://www.sport.be/ucigranfondoworldseries/en/. Z vsemi morebitnimi vprašanji se lahko obračate tudi na elektronski naslov mitja.hernaus@siol.net ali telefon 051/692 856.

CESTNA DIRKA:

Šimenc Laura