Sponzorji in partnerji Kolesarske zveze Slovenije

Telekom 1

Telekom Slovenije

www.telekom.si

Družba Telekom Slovenije je skupaj s svojimi hčerinskimi družbami celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Prepoznavna je kot vodilna pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij ter multimedijskih vsebin.

Logo Frutabela

Frutabela

www.fructal.si

Fructal je inovativno in prepoznavno podjetje,  ki izdeluje in uspešno trži visoko kakovostne izdelke iz najboljšega sadja in drugih plodov narave.

AS_logo-720x720

Adriatic Slovenica

www.adriatic-slovenica.si

Ljudje smo različni, imamo svoje cilje, strahove, ambicije, potrebe in svoj stil življenja. Želite nasvet in pomoč, da si oblikujete vaš lasten, vašim potrebam in ciljem prilagojen POLN KROG VARNOSTI in pri tem še privarčujete?

Ford 1

FORD

www.ford.si

Ford kot globalna družba se nenehno zavzema za zmanjševanje vpliva na okolje. Na eni strani predstavljamo modelno paleto vozil z nizkimi emisijami, na drugi strani pa se za proizvodnjo uporabljajo obnovljivi viri in recilkirani materiali ter se izvajajo investicije v čistejše, okolju prijaznejše tehnologije.

Žolna

Žolna šport

www.zolnasport.si

Žolna šport vsem članom KZS pri nakupu artiklov iz njihovega prodajnega programa prizna do 20% popusta.

ERGO-Claim_slo_left

ERGO zavarovalnica

www.ergo.si

ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji, ponuja življenjske kot tudi premoženjske zavarovalne produkte preko razširjene prodajne mreže ERGO zastopnikov, zavarovalnih zastopnikov in posrednikov, prav tako pa je še vedno aktivna na področju bančnega zavarovalništva, saj sodeluje s številnimi bankami v Sloveniji.

uci

UCI - Union Cycliste International

www.uci.ch

UCI je upravni organ za kolesarjenje, ki ga priznava Mednarodni olimpijski komite (MOK). UCI je bila ustanovljena v Parizu leta 1900, njegov sedež pa se zdaj nahaja na svetovnem centru UCI Svetovnem Centru kolesarjenja v Aigle, Švica.

UEC

U.E.C - European Cycling Union

www.uec.ch

Njena glavna naloga je razvoj kolesarskih športov v vseh disciplinah in organizacija kolesarskih prireditev, kot so evropsko prvenstvo in evropski pokal.

Logo OKS 2015

Olimpijski komite Slovenije

www.olympic.si

OKS-ZŠZ je krovna športna nevladna organizacija, ki s strokovnim delom in poslovno odličnostjo ključno oblikuje nadaljnji razvoj športa v Sloveniji in je vzor uspešnega nacionalnega olimpijskega komiteja v svetu ter med najboljšimi v jugo-vzhodnem delu Evrope.

MIZŠ

Ministrstvo za znanost, izobraževanje in šport

www.mizs.gov.si

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport opravlja upravne in strokovne naloge na področjih  izobraževanja, znanosti, informacijske družbe ter športa.

Fundacija za šport

www.fundacijazasport.org

Fundacija si prizadeva za zagotavljanje stalnih virov financiranja športa, namensko porabo javnih sredstev v športu, usklajevanje različnih interesov na področju športa in razpoznavnost znotraj športnega prostora in zunaj njega.

Prijavim se

Prijavim.se

www.prijavim.se

Športni koledar Prijavim.se je namenjen objavi športnih prireditev, ki omogoča individualno prijavo na tekmo, klubsko prijavo in organizacijo tekme.

Uporaba koledarja je brezplačna za tekmovalce, klube in organizatorje.

Areti

ARETI Group

www.aretigroup.com

Glavna poslovna področja Skupine Areti so projekti na področju goriv in energije, še posebej na področju rudarjenja v Turkmenistanu (Kaspijsko morje), trgovine, inženiringe, razvoju nepremičnin in investicijah v realni sektor.