• Vabilo na 1. nacionalno konferenco o prehrani in telesni dejavnosti z mednarodno udeležbo

Spoštovani! Ob letu od sprejetja Resolucije o nacionalnem programu o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje 2015-2025 in ob svetovnem dnevu hrane, Vas vljudno vabimo na 1. nacionalno konferenco o prehrani in telesni dejavnosti z mednarodno udeležbo.   Na konferenci bodo sodelovali ministrici Milojka Kolar Celarc, Maja Makovec Brenčič in minister Dejan Židan ter predstavniki Svetovne zdravstvene organizacije, Evropske komisije, domači in tuji strokovnjaki, predstavniki nevladnega in zasebnega sektorja, lokalnih skupnosti – vsi, ki prispevajo k ustvarjanju pogojev za več zdravja ter gospodarski in socialni razvoj države.   Pregledali bomo izzive na področju prehrane in telesne dejavnosti v Sloveniji in Evropi, se seznanili s primeri dobrih praks doma in v tujini ter v okviru tematskih delavnic začrtali smeri skupnega in usklajenega delovanja v prihodnje.   Vabimo vas tudi na Tržnico zdravja in na pokušino dobrot mladih kuharjev Vesele kuhinje. Veseli bomo vaše udeležbe in aktivnega sodelovanja!   PRIJAVA je mogoča do 6. oktobra 2016 oz. do zasedbe prostih mest na e-naslovu: konferenca.mz@gov.si. V povratni e-pošti prosimo navedite vaše podatke (ime, priimek, ustanova) in katere delavnice se nameravate udeležiti (A, B, C) oz. sporočite tudi morebitno neudeležbo na delavnici.

Konferenca je brez kotizacije. Prilagamo program konference.

Vljudno vabljeni!

REPUBLIKA SLOVENIJA