Vabilo na usposabljanje za delo v gozdu

• Vabilo na usposabljanje za delo v gozdu

Zaradi pobude gorskih kolesarjev o možnostih sodelovanja pri sanaciji nastale škode zaradi žledu v gozdovih vas Zavod za gozdove in Zavod Aliansa v sodelovanju s Kolesarsko zvezo Slovenije vabi na »OSNOVNI TEČAJ ZA DELO V GOZDU Z MOTORNO ŽAGO«, ki bo v soboto, 15. 3. 2014 s pričetkom ob 9. uri, v prostorih TKŠD Grčarevec, Grčarevec 1a, 1370 Logatec.

Tečaj bo v sodelovanju z Zavodom za Gozdove vodil sodelavec Zavoda Aliansa, g. Peter Žigon, inštruktor dela z motorno žago.

Tečaj je sestavljen iz teoretičnega dela, kjer se bodo udeleženci seznanili z osnovami za varno delo z motorno žago ter demonstracijo dela na terenu.
    Delo v gozdu je zaradi posledic žledoloma nevarno, zato je ključno, da se vsi, ki se bodo tovrstnega dela postopali podučijo o osnovah za varno delo. Vsak udeleženec tečaja bo prejel potrdilo o usposabljanju.

Pomoč kolesarjev lastnikom gozdov in gozdarjem bo pozitivno prispevala k urejanju poti za kolesarjenje v gozdovih.

Cena tečaja je 32,5 EUR, skupaj z DDV. V ceno je vključena tudi cena potrdila, ki ga izda Zavod za gozdove.

Najmanjše število udeležencev tečaja je 15, največje pa 30. V kolikor bo za tečaj več zanimanja, ga bomo ponovili.

Zahtevani podatki za potrebe pridobitve potrdila so: ime, priimek, datum rojstva, kraj rojstva, naslov. Potrebni podatki za namen komunikacije in usmerjanja do kraja izvajanja tečaja pa še: telefon, na katerega ste dosegljivi in elektronska pošta.

Zaradi lažje organizacije tečaja vas lepo prosimo, da se na tečaj prijavite preko spletne povezave: prijava na usposabljanje za delo z motorno žago.

1. Program tečaja (*.pdf)