Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Marđonović novi predsednik KZS

V Austria Trend Hotelu v Ljubljani je potekala volilna skupščina Kolesarske zveze Slovenije. Za predsednika sta se pomerila dva kandidata, dosedanji Tomaž Grm in Pavel Marđonović.

Pogačar zmagovalec 108. Dirke po Franciji

Ljubljana - Tadej Pogačar je tudi uradno zmagovalec 108. dirke po Franciji. V zadnji etapi od Chatouja do Elizejskih poljan v Parizu je varno prečkal ciljno črto v glavnini in se v zgodovino vpisal kot najmlajši dvakratni zmagovalec Toura.

Pogumno v lov na Pariz 2024

Ljubljana - Reprezentanca do 23 let v olimpijskem krosu pod vodstvom selektorja Matjaža Budina sledi dolgoročnemu planu, čigar glavni cilj je vozovnica za olimpijske igre v Parizu leta 2024.

logo_1

Kolesarska licenca 2021

Ljubljana  - Obvestilo: Objavljamo obrazce za pridobitev licence za kolesarje in strokovne delavce v kolesarstvu.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo