CESTNO KOLESARSTVO Globalni šport, ki združuje vzdržljivost, moč, hitrost in taktiko. GORSKO KOLESARSTVO Vztrajnost, samostojnost in tehnično obvladovanje kolesa. BMX BMX pooseblja igrivost, spretnost, hitrost in atraktivnost. PARAKOLESARSTVO Na kolesu ni omejitev AMATERSKO KOLESARSTVO Na dobri poti k uspehom REKREACIJSKO KOLESARSTVO Spoznavanje novih poti in znanstev

Slide Pomembna obvestila:

Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Tratnik peti Slovenec z zmago na Giru

Ljubljana - Jan Tratnik je zmagovalec 16. etape dirke po Italiji od Vidma do San Daniele del Friullija. To je njegov največji uspeh na največjih etapnih dirkah v karieri.

Pogačar zamenjal Rogliča na vrhu

Primož Roglič in Tadej Pogačar še naprej krojita vrh lestvice Mednarodne kolesarske zveze (Uci), vendar je ta teden prišlo do menjave številke 1. Prvič v karieri je najboljši kolesar sveta postal Pogačar.

Prikaži več

Odlok o začasnih omejitvah športne dejavnosti

Ljubljana - Vlada RS je v torek, 20. 10. 2020 na dopisni seji sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti in Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev.

logo_1

Kolesarska licenca 2020

Ljubljana  - Obvestilo: Objavljamo obrazce za pridobitev licence za kolesarje in strokovne delavce v kolesarstvu.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo