Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Roglič olimpijski prvak v kronometru

Ljubljana - Slovenski kolesarski as Primož Roglič je v vožnji na čas na olimpijskih igrah v okolici dirkališča Fuji osvojil zlato medaljo. V cilju je za več kot minuto ugnal vse tekmece.

Pogačar bronast na OI

Ljubljana - Tadej Pogačar je na olimpijskih igrah v Tokiu na cestni dirki osvojil prvo kolajno za Slovenijo. Po 234 km trase od Tokia do dirkališča Fuji z 4865 višinskimi metri je osvojil bron.

Marđonović novi predsednik KZS

V Austria Trend Hotelu v Ljubljani je potekala volilna skupščina Kolesarske zveze Slovenije. Za predsednika sta se pomerila dva kandidata, dosedanji Tomaž Grm in Pavel Marđonović.

logo_1

Kolesarska licenca 2021

Ljubljana  - Obvestilo: Objavljamo obrazce za pridobitev licence za kolesarje in strokovne delavce v kolesarstvu.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo