Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Maestri zmagal v Izoli, Finkšt 10.

Ljubljana - S 7. veliko nagrado Slovenske Istre se je začela sezona mednarodnih dirk na slovenskih tleh. Zmagal je Italijan Mirco Maestri (Bardiani-CSF-Faizane). Najboljši Slovenec je bil Tilen Finkšt (Ljubljana Gusto Santic) na devetem mestu.

Prikaži več

Roglič v velikem slogu do skupne zmage

Primož Roglič (Jumbo-Visma)  se je v šesti etapi od Ondarroe do Arrateja (111,9 km) na spustu četrtega od sedmih klancev odlepil od skupine s Tadejem Pogačarjem (UAE Team Emirates) in slavil 13. zmago na večdnevnih dirkah.

Prikaži več

"Olimpijske igre so moj veliki cilj"

Jaka Remec je kljub mladosti že dobro uveljavljeno ime na mednarodni BMX freestyle sceni. Mladenič, ki je povsem predan treningom in želi vsak trik izpiliti do popolnosti, natanko ve, kaj v karieri želi doseči.

logo_1

Kolesarska licenca 2021

Ljubljana  - Obvestilo: Objavljamo obrazce za pridobitev licence za kolesarje in strokovne delavce v kolesarstvu.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo