Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

Pogačar tik pred skupno zmago v ZAE

Ljubljana - Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je po peti od sedmih etap dirke po Združenih arabskih emiratih tik pred skupno zmago. V četrtek je na 170 km dolgi trasi od Fudžajre do gorskega cilja na Džabel Džajsu zasedel drugo mesto in ubranil prednost v skupnem seštevku.

Dirka po Italiji tudi v Sloveniji

Ljubljana - Petnajsta etapa 104. kolesarske dirke po Italiji bo v nedeljo, 23. maja, potekala tudi v Sloveniji, v Novi Gorici in Goriških Brdih.

Prikaži več

"Če se pokaže priložnost ..."

Člana pomlajene zasedbe KK Adria Mobil bosta v novi sezoni tudi Gal Glivar in Žiga Piskule. Po izjemno uspešnih rezultatih v mladinski konkurenci bo to njuna prva sezona med člani.

logo_1

Kolesarska licenca 2021

Ljubljana  - Obvestilo: Objavljamo obrazce za pridobitev licence za kolesarje in strokovne delavce v kolesarstvu.

Prikaži več

Zbirka povezav do koristnih informacij

Na enem mestu zbrane povezave do razpisov, izobraževanj ter ostalih pomembnih informacij na spletišču Kolesarske zveze Slovenije.

Preberi več

Članstvo

Postani član KZS

Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic in imetniki licenc.

Preberi več

Preznično voščilo

Praznično voščilo

Kolesarska zveza Slovenije Vam želi vesele praznike ter srečno v 2018!

usposabljanje

Termini usposabljanja za gorsko kolesarstvo - razpis 22.10.2016

Objavljeni so predvideni termini usposabljanj gorskega kolesarstva za leto 2016.

Večer zvezd 2016

Na Ljubljanskem gradu je potekala že tradicionalna prireditev Večer zvezd, namenjena najbolj zaslužnim kolesarjem iztekajočega se leta. V športno umetniškem večeru so bili predstavljeni posamezni kolesarji, ki so po oceni Kolesarske zveze Slovenije najbolj zaznamovali leto 2016.

cestno-kolesarstvo
Gorsko-kolesarstvo