Nedeljski XC Samobor v živo v spletnem prenosu


 • Nedeljski XC Samobor v živo v spletnem prenosu

  Nedeljski XC Samobor v živo v spletnem prenosu

  To nedeljo, 5. junija, bodo v Samoboru na Hrvaškem, nedaleč od Zagreba in meje s Slovenijo, izvedli že 29. dirko v olimpijskem krosu XCO Samobor. Tudi letos šteje tako za hrvaški pokal kot za slovensko serijo SloXcup, obenem pa je tudi mednarodna dirka prve kategorije UCI.

  Prireditelji so zagotovili sliko z dirke, ki jo bo s slovenskim komentarjem prenašala tudi Kolesarska zveza Slovenije na YouTube kanalu Slovenia Cycling MTB. https://www.youtube.com/channel/UCW2BNKvJL8RYwwaDXavgxVg Prenos bo komentiral Andrej Dekleva.

  V prenosu si boste lahko ogledali dirko s startom ob 14. uri, v kateri bodo hkrati na progi tako članice in člani kot mladinke in mladinci. Na startu pričakujemo vse najboljše slovenske kolesarje in kolesarke. Prenos se bo začel nekaj minut pred startom.

  Produkcija prenosa, ki ima izkušnje tudi z večih prenosov s krosa v Premanturi, bo 4100 m dolg krog pokrila z okoli 15 kamerami. Seveda boste lahko spremljali tako sliko s starta na Trgu kralja Tomislava v starem mestnem središču kot z atraktivnega »balvan« spusta ter drugih ključnih delov proge.

  Razpis na strani hrvaške zveze HBS https://www.hbs.hr/wp-content/uploads/2021/07/29-XCO-Samobor-2022-UCI-Class-1-Raspis-1.pdf

  Dogodek na Facebooku https://www.facebook.com/events/668526244241808

  Comments are closed.