• Nov razpis usposabljanja za Strokovne delavce v športu 1 – Športno treniranje – Gorsko kolesarstvo in BMX

Vse, ki si želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom UČITELJ/VODNIK GORSKEGA IN BMX KOLESARSTVA, STROKOVNI DELAVEC 1 in še nimate strokovne usposobljenosti za delo na področju gorskega in BMX kolesarstva, vabimo na usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – gorsko,  kolesarstvo – BMX.

Kolesarska zveza Slovenije bo v drugi polovici avgusta 2021 organizirala usposabljanje po posameznih modulih.

Glede na priporočila NIJZ za preprečevanje okužb z novim koronavirusom SARSCoV-2 bo izvedba usposabljanja prilagojena, in sicer tako da bo del teoretičnih vsebin izveden na daljavo s pomočjo spletne aplikacije, praktične vsebine pa bodo izvedene na prostem, in sicer v sklopu dveh podaljšanih vikendov, in sicer v Bike parku Kope in Single Trail parku Jamnica.

Na seminar bo sprejetih 16 kandidatov, ki bodo do četrtka, 12. avgusta poslali ter priložili ustrezna dokazila. Seminar bo izveden, če bo prijavljenih zadostno število kandidatov.

Po uspešno zaključenem usposabljanju prejmete diplomo o usposobljenosti s katero se vpišete v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije Učitelj/vodnik gorskega in BMX kolesarstva, Strokovni delavec 1.

Podrobne informacije ter navodila dobite na naslednjih povezavah:

RAZPIS USPOSABLJANJA                        Razpis_Usposabljanje_Strokovni delavec 1_MTB-BMX

SPLETNA PRIJAVNICA                            https://forms.gle/wMyQCN1ocUGr54FS9

PREDMETNIK                                              Predmetnik_Usposabljanje_Strokovni-delavec-1_MTB-BMX