Pavel Marđonović novi predsednik KZS


 • Pavel Marđonović novi predsednik KZS

  V Austria Trend Hotelu v Ljubljani je potekala volilna skupščina Kolesarske zveze Slovenije. Za predsednika sta se pomerila dva kandidata, dosedanji Tomaž Grm in Pavel Marđonović.

  24. junij


  Zmagal je 50-letni Marđonović, ki je prejel 99 glasov (Grm 78). Diplomirani ekonomist je sicer direktor podjetja Lafarge cement d.o.o., govori pet tujih jezikov, se med drugim ukvarja z mentorstvom mladih podjetnikov v podjetju CEED, kolesarstvo pa je del njegovega življenja že vrsto let.

  Ob predsedniških so potekale volitve tudi za druge organe zveze. V 15-članskem predsedstvu bodo tako poleg predsednika Marđonovića v štiriletni mandat vstopili: Marko Polanc (predsednik odbora za cestno kolesarstvo), Jan Starman (predsednik odbora za gorsko kolesarstvo), Peter Gregorčič (predsednik odbora za množičnost in rekreacijo), Rok Lozej (OCK), Dejan Gorenc, Tadej Tekavčič, Klavdij Blažko (vsi OGK), Rok Erce, Andraž Grum, Slavko Sinič (vsi OMR), Luka Žele (strokovni svet), Anej Štrucl (mednarodni odnosi), Robi Jenko (predstavnik kolesarjev) ter predstavnik sodniške organizacije.

  URADNI REZULTATI VOLITEV KZS 2021

  KZS

  Comments are closed.