• Podaljšan rok za prijavo na brezplačno usposabljane za naziv Trener cestnega kolesarstva, steze in ciklokrosa, Strokovni delavec 1

Obveščamo vas, da je podaljšan rok za prijavo na usposabljanje po programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – cestno, kolesarstvo – steza, kolesarstvo – ciklokros, ki ga organizirata Kolesarska zveza Slovenije v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Zvezo športnih zvez. Vašo prijavo lahko oddate do ponedeljka, 07.03.2022.

Na usposabljanje ste vabljeni vsi, ki še nimate strokovne usposobljenosti za opravljanje dela na področju cestnega kolesarstva, steze in ciklokrosa in delujete v klubu ali samostojno na področju tekmovalnega športa ali na področju rekreacije (npr. vodenje rund).

Usposabljanje bo izvedeno v obdobju od 14.03.2022 od 14.04.2022.

Povezava na razpis:        Aktualni razpisi – Usposabljanje (olympic.si)

Usposabljanje je brezplačno za udeležence, ki ustrezajo naslednjim razpisnim pogojem ter bodo do 07.03.2022 v okviru spletne registracije in prijave predložili naslednja dokazila:

• Dokazilo, s katerim kandidat izkazuje status zaposlitve (potrdilo o zaposlitvi, v primeru samostojnega podjetnika izpis iz AJPES-a, izpis zavarovanj v RS, ki ga izda ZPIZ)
    • Kopijo osebnega dokumenta.
    • Dokazilo o pridobljeni najmanj srednji poklicni izobrazbi (npr. kopija mature, zaključnega izpita, diplome).
    • Referenčno pismo delodajalca, kluba, društva ali zveze oziroma 3 leta tekmovalnih izkušenj

Usposabljanje bo izvedeno v Ljubljani in deloma na stezi v Češči Vasi v Novem mestu. Na usposabljanje bo sprejetih 16 kandidatov, ki bodo ustrezali zgoraj navedenim razpisnim pogojem in bodo pravočasno naredili prijavo na spletni strani OKS-ZŠZ.

Po uspešno zaključenem usposabljanju prejme kandidat diplomo o usposobljenosti na prvi stopnji s katero se vpiše v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu in zaprosi za licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom TRENER CESTNEGA KOLESARSTVA, STEZE IN CIKLOKROSA,  STROKOVNI DELAVEC 1.