Pokalna serija Pumpaj Slovenija se vrača! Tu je prvi del koledarja.

• Pokalna serija Pumpaj Slovenija se vrača! Tu je prvi del koledarja.

Prva postaja letošnje serije dogodkov na pumptrackih že 21. maja. Znani prvi trije datumi, ostali sledijo.

Lani je prenovljena pokalna serija Pumpaj Slovenija navdušila s šestimi dogodki na grbninastih poligonih širom Slovenije. Od takrat so po državi še rastle fine grbine in prvi del letošnje serije se osredotoča na njih.

Zabeležite si, takole bomo začeli serijo Pumpaj Slovenija 2022:

• 21. maj – Lucija
    • 4. junij – Ribnica
    • 2. julij – Vrhnika

Tri nova prizorišča v seriji in trije novi poligoni! Pa ne bomo ostali le pri treh, med sezono objavimo še več prizorišč.

Cel dan akcije

Recept dogodkov ostaja isti: ob dirkah, ki bodo za nekoga zabavne, za druge pa zelo resne, se vrača spremljevalni program Grbine so fine z brezplačnimi dejavnostmi za najmlajše (Foksijevimi kolesarskimi izzivi in Foksijevo malo pumptrack šolo) ter z ambasadorjema Filipom Flisarjem in Matejem Žanom in inštruktorji Kolesarske zveze Slovenije, pa na dobrodelne akcije En krog za razvoj tudi ne bomo pozabili.

Vabljeni mladi na gorskih in BMX kolesih (na dirko v odprto kategoriji tudi na skirojih, rolkah, rolerjih …)!

Podrobnosti sledijo na https://pumptrack.si/pumpaj-slovenija/