Razpis licenčnega seminarja za obnovitev licenc za leto 2021

• Razpis licenčnega seminarja za obnovitev licenc za leto 2021

Obveščamo, vas da bo licenčni seminar za obnovitev licence strokovnega osebja Kolesarske zveze Slovenije za leto 2021 potekal decembra, in sicer v tednu od 14.12.2020 do 18.12.2020, vsak dan od 17.00 do 20.00 ure.

8. december

Letošnji licenčni seminar bo izveden virtualno, s pomočjo uporabe spletne aplikacije ZOOM.

Pripravili smo  pester izbor predavanj z aktualno tematiko, kjer bodo predavali tako domači kot tuji strokovnjaki in med katerimi boste lahko sami izbirali, pri tem pa je pomembno le, da boste na koncu zbrali skupaj 8 kreditnih točk:

• minimalno 4 kreditne točke iz obveznih vsebin
    • preostale 4 kreditne točke lahko zberete ali iz splošnih ali preostalih obveznih vsebin.

V praksi slednje pomeni, da se morate izmed desetih razpisanih predavanj udeležiti minimalno štirih predavanj. V kolikor želite, se lahko udeležite tudi preostalih predavanj, ki vas zanimajo.

Gostili bomo številne predavatelje, ki je vsak strokovnjak na svojem področju. Veseli nas, da se je vabilu odzval tudi mednarodni norveški profesor dr. Bent R. Rønnestad, strokovnjak, ki izvaja fiziološke raziskave in nadzoruje norveške športnike in trenerje v vzdržljivostnih in ekipnih športih na najvišjem nivoju. Na predavanju bo predstavil pomen vadbe za razvoj moči v vzdržljivostnih športih.

Dejstvo je, da so med vrhunskimi kolesarji zelo majhne razlike v sposobnostih. Trenerji in športniki tako ves čas stremijo k optimalni strategiji v procesu športne vadbe. Slednje je tudi razlog, da se v zadnjem desetletju vse več pozornosti tudi v vzdržljivostnih športih namenja vadbi za razvoj moči.

Več o ostalih predavanjih in predavateljih si lahko preberete na spodnjih povezavah, kjer boste našli tudi točen urnik posameznih predavanj.

URNIK: Urnik seminarja-KLIK

VSEBINE:  Predstavitev predavanj in predavateljev je na voljo  TUKAJ

PRIJAVA:   Obvezno prijavo na seminar opravite preko spletne prijavnice, ki se nahaja na povezavi https://forms.gle/QJn2BuNp7KF8stgs5 (kopiraj povezavo v brskalnik).

Po uspešno oddani prijavi, boste nemudoma prejeli obvestilo o oddani prijavi, v vaš poštni nabiralnik pa boste prejeli še kopijo oddane prijavnice z naslovom: PRIJAVNICA – LICENČNI SEMINAR KZS (preverite nezaželeno pošto).

KOTIZACIJA:   Kotizacijo poravnate a transakcijski račun Kolesarske Zveze Slovenije

SI56 0310 0100 1890 208.

Prosimo pošljite potrdilo o plačilu kotizacije skupaj s kopijo oddane spletne prijavnice, ki ste jo prejeli v vaš poštni nabiralnik, do ponedeljka, 14.12.2020 do 12.00 ure.

VRSTA KOTIZACIJE ZNESEK
    Član kluba KZS s kategoriziranimi vrhunskimi in perspektivnimi športniki* 0 €
    Član kluba s kategoriziranimi tekmovalci** 25 €
    Član kluba članice KZS 40 €
    Študentje 30 €
    Drugi 55 €

*KD Adria Mobil, KK Kranj, KD Calcit Kamnik, KD Rajd, KD Rog, KD Energija, KD Pintatim, KD Črn Trn, DGK Pohorje

**BSX Racing team MB, KD Nova Gorica, KD Bled, KD Gorje, KD Kampelc, Društvo GK Pohorje, KD JB center, KD Lenart, KD Perutnina, KD Ravne na Koroškem, KD Tropovci, KD Završnica, KD Deš Fleš, MTB Železniki, KD Sevnica, KD Sloga 1902 Idrija, MBK Črni vrh, KD 2Simpl Žalec, ŠD Supersnurf, ŠKTD Avče

Udeležba na seminarju zagotavlja podaljšanje licence strokovnemu osebju KZS za obdobje od 01.januarja 2021 do 31.decembra 2021.

Licenčnega seminarja se lahko udeležijo tudi posamezniki in strokovni delavci klubov, ki niso člani Kolesarske zveze Slovenije.

Trenerji, učitelji in vodniki, ki ste se v maju in juniju udeležili do-usposabljanja za nov naziv oz. izrednega licenčnega seminarja, se vam rednega licenčnega seminarja ni potrebno udeležiti.

Število mest za udeležbo na posameznem predavanju je omejeno. V primeru zasedenosti boste pravočasno obveščeni.

Vlogo za izdajo licence za leto 2021 pošljite ločeno na mail kzs@kolesarska-zveza.si. Posodobljen obrazec bo na voljo na spletni strani v drugi polovici decembra 2020.

V primeru vprašanj pošljite e-mail na usposabljanje@kolesarska-zveza.si ali kzs@kolesarska-zveza.si.

Športni pozdrav,

Kolesarska zveza Slovenije