• Objavljamo NOV RAZPIS za prijavo na usposabljanje za Strokovne delavce v športu 1 – Športno treniranje – Gorsko kolesarstvo in BMX!

Vsi, ki si želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom UČITELJ/VODNIK GORSKEGA IN BMX KOLESARSTVA, STROKOVNI DELAVEC 1 in še nimate strokovne usposobljenosti za delo na področju gorskega in BMX kolesarstva, se pravi za učenje, treniranje ali vodenje tako tekmovalnih kot rekreativnih skupin oz. posameznikov, vabimo na usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – gorsko,  kolesarstvo – BMX.

Kolesarska zveza Slovenije bo v novembru 2022 v Ljubljani in Ajdovščini organizirala usposabljanje po posameznih modulih.

Teoretične vsebine bodo predavane v živo v predavalnici, praktične vsebine pa bodo izvedene na prostem, v Ajdovščini z okolico v naravi (gorskokolesarske poti nad Ajdovščno, bike park, BMX proga,  pumptrack poligon).

Na seminar bo sprejetih 24 kandidatov, ki bodo do ponedeljka, 31. oktobra 2022,  poslali ter priložili ustrezna dokazila. Seminar bo izveden, če bo prijavljeno zadostno število kandidatov.

Po uspešno zaključenem usposabljanju prejmete diplomo o usposobljenosti s katero se vpišete v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije Učitelj/vodnik gorskega in BMX kolesarstva, Strokovni delavec 1.

Podrobne informacije ter navodila dobite na naslednjih povezavah:

RAZPIS USPOSABLJANJA: Razpis_Usposabljanje_Strokovni delavec 1_MTB-BMX

SPLETNA PRIJAVNICA: https://forms.gle/aKzV5R3QkPdHTR42A