• Objavljamo NOV RAZPIS za prijavo na usposabljanje za Strokovne delavce v športu 1 – Športno treniranje – Gorsko kolesarstvo in BMX!

Vsi, ki si želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom UČITELJ/VODNIK GORSKEGA IN BMX KOLESARSTVA, STROKOVNI DELAVEC 1 in še nimate strokovne usposobljenosti za delo na področju gorskega in BMX kolesarstva, vabimo na usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – gorsko,  kolesarstvo – BMX.

Kolesarska zveza Slovenije bo v drugi polovici marca 2022 na Vranskem in Pohorju organizirala usposabljanje po posameznih modulih.

Del teoretičnih vsebin bo izveden v živo ali na daljavo s pomočjo spletne aplikacije, praktične vsebine pa bodo izvedene na prostem, v sklopu dveh podaljšanih vikendov na Vranskem z okolico v naravi (Bike park Kotečnik, Javor Trails park), na Pohorju v Bike parku Pohorje ter v Mariboru na BMX progi in pumptrack poligonu.

Na seminar bo sprejetih 24 kandidatov, ki bodo do četrtka, 10. marca poslali ter priložili ustrezna dokazila. Seminar bo izveden, če bo prijavljeno zadostno število kandidatov.

Po uspešno zaključenem usposabljanju prejmete diplomo o usposobljenosti s katero se vpišete v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije Učitelj/vodnik gorskega in BMX kolesarstva, Strokovni delavec 1.

Podrobne informacije ter navodila dobite na naslednjih povezavah:

RAZPIS USPOSABLJANJA                  Razpis_Usposabljanje_Strokovni delavec 1_MTB-BMX

SPLETNA PRIJAVNICA                        https://forms.gle/heqZWAdBXg6rVMPy8

PREDMETNIK                                      Predmetnik_Usposabljanje_Strokovni-delavec-1_MTB-BMX

Kolesarska zveza Slovenije