Razpis usposabljanja za naziv Strokovni delavec v športu 1 – Športno treniranje – cestno kolesarstvo je zunaj!


 • Razpis usposabljanja za naziv Strokovni delavec v športu 1 – Športno treniranje – cestno kolesarstvo je zunaj!

  Vse, ki si želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom TRENER CESTNEGA KOLESARSTVA, STEZE in CIKOKROSA, STROKOVNI DELAVEC 1 in še nimate strokovne usposobljenosti za delo na področju cestnega kolesarstva, steze in ciklokrosa, vabimo na usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – steza, kolesarstvo – cestno, kolesarstvo – ciklokros.

  Kolesarska zveza Slovenije bo med 29.03.2021 in 18.04.2021 glede na trenutne razmere ter omejitve gibanja in druženja zaradi epidemije COVID-19 organizirala usposabljanje po posameznih modulih, in sicer tako bodo teoretične vsebine izvedene na daljavo, praktične vsebine pa na prostem skladno s priporočili NIJZ.

  Na seminar bo sprejetih 20 kandidatov, ki bodo do ponedeljka, 29.marca do 12. ure poslali spletno prijavnico in priložili ustrezna dokazila. Seminar bo izveden po posameznih modulih, izvedba 1. in 2. modula je zagotovljena, medtem ko bo udeležba 3. modula izvedena, če bo prijavljenih najmanj 15 kandidatov.

  Po uspešno zaključenem usposabljanju kandidati prejmejo diplomo o usposobljenosti s katero se vpišejo v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije Trener cestnega kolesarstva, steze in ciklokrosa, Strokovni delavec 1.

  Podrobne informacije ter navodila dobite na naslednjih povezavah:

  RAZPIS USPOSABLJANJE
  PRIJAVNICA

  PREDMETNIK
  URNIK OBVEZNIH VSEBIN

  KZS

  Comments are closed.