• Razpis usposabljanja za naziv Strokovni delavec v športu 1 – Športno treniranje – Gorsko kolesarstvo in BMX je zunaj!

Vse, ki si želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom UČITELJ/VODNIK GORSKEGA IN BMX KOLESARSTVA, STROKOVNI DELAVEC 1 in še nimate strokovne usposobljenosti za delo na področju gorskega in BMX kolesarstva, vabimo na usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – gorsko, kolesarstvo – BMX.

Kolesarska zveza Slovenije bo zadnji teden v avgustu ter v prvi polovici septembra 2021 na Koroškem organizirala usposabljanje po posameznih modulih.

Glede na priporočila NIJZ za preprečevanje okužb z novim koronavirusom SARS-CoV-2 bo izvedba usposabljanja prilagojena, in sicer tako da bo del teoretičnih vsebin izveden na daljavo s pomočjo spletne aplikacije, praktične vsebine pa bodo izvedene na prostem, in sicer v sklopu dveh podaljšanih vikendov, in sicer v Bike parku Kope in Single Trail parku Jamnica.

Na seminar bo sprejetih 16 kandidatov, ki bodo do petka, 20. avgusta poslali ter priložili ustrezna dokazila. Seminar bo izveden, če bo prijavljenih najmanj 11 kandidatov.

Po uspešno zaključenem usposabljanju prejmete diplomo o usposobljenosti s katero se vpišete v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije Učitelj/vodnik gorskega in BMX kolesarstva, Strokovni delavec 1.

Podrobne informacije ter navodila dobite na naslednjih povezavah:

RAZPIS USPOSABLJANJA

SPLETNA PRIJAVNICA