• Razpis usposabljanja za Strokovne delavce v športu 1 – Športno treniranje – Gorsko kolesarstvo in BMX je zunaj!

Vse, ki si želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom UČITELJ/VODNIK GORSKEGA IN BMX KOLESARSTVA, STROKOVNI DELAVEC 1 in še nimate strokovne usposobljenosti za delo na področju gorskega in BMX kolesarstva, vabimo na usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – gorsko,  kolesarstvo – BMX.

Kolesarska zveza Slovenije bo med 29.03.2021 in 18.04.2021 glede na trenutne razmere ter omejitve gibanja in druženja zaradi epidemije COVID-19 organizirala usposabljanje po posameznih modulih.

Glede na trenutne razmere ter priporočila NIJZ za preprečevanje okužb z novim koronavirusom SARSCoV-2 bomo izvedbo usposabljanja prilagodili, in sicer tako bomo  teoretične vsebine izvedene na daljavo, praktične vsebine pa bodo izvedene na prostem skladno s priporočili NIJZ.

Na seminar bo sprejetih 24 kandidatov, ki bodo do petka, 26.marca do 12. ure poslali in priložili ustrezna dokazila. Seminar bo izveden, če bo prijavljenih najmanj 15 kandidatov.

Po uspešno zaključenem usposabljanju prejmete diplomo o usposobljenosti s katero se vpišete v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije Učitelj/vodnik gorskega in BMX kolesarstva, Strokovni delavec 1.

Podrobne informacije ter navodila dobite na naslednjih povezavah:

RAZPIS USPOSABLJANJA

PRIJAVNICA