Spoznavanje novih poti in znanstev

Rekreacijsko kolesarstvo

Množično kolesarjenje je namenjeno spoznavanju novih poti in znanstev, predvsem pa biti ponosen nase, da si sposoben prevoziti izbrano razdaljo.

Slovenija kolesari

SLOVENIJA KOLESARI

PRIDRUŽITE SE NAM!

V letu 2018 z gibanjem SLOVENIJA KOLESARI že osemnajsto  leto uspešno širimo slovenske kolesarske vrste. Vedno več nas je in vse več časa namenimo kolesarjenju, kar utrjuje naše zdravje in prispeva k našemu dobremu počutju.

Pridružite se nam tudi vi in povabite še vaše prijatelje ter znance.

Letos je v koledarju SLOVENIJA KOLESARI  77 prireditev, kar je največ do sedaj. Lani  se je vseh prireditev udeležilo 18.500 kolesarjev, 131 jih je prejelo priznanja za udeležbo na najmanj petih prireditvah, med temi 11 družin.

Odlično izpeljane prireditve so zagotovilo za nepozabna doživetja, tekmovalne užitke, druženja in nova poznanstva. Obenem pa spoznavamo tudi  našo kulturno in naravno dediščino ter odkrivamo lepote naše dežele. S tem, da se odločimo sodelovati na vsaj PETIH prireditvah, vključenih v akcijo SLOVENIJA KOLESARI, rekreativni kolesarji najlepše promoviramo kolesarjenje in skrb za naše zdravje, hkrati pa prispevamo tudi k razvoju turizma na sončni strani Alp.

Med udeleženci sklepne prireditve, ki bodo oddali pravilno izpolnjeno evidenčno stran, bodo izžrebane lepe nagrade generalnega sponzorja akcije »DUKAT FIT«  in ostalih pokroviteljev akcije. S proizvodi generalnega sponzorja akcije se boste lahko okrepčali tudi na mnogih prireditvah.

 Še posebno želimo, da se akciji priključi čim več družin.

Vabimo Vas, da se akcije udeležijo vsaj trije člani vaše družine. Na sklepni prireditvi morajo družine speti svoje pravilno izpolnjene evidenčne strani in jih oddati organizatorju. Družine, ki bodo zadostile kriteriju, prejmejo posebno priznanje akcije »SLOVENIJA KOLESARI«, najštevilčnejša tudi darilo partnerja akcije AC SLAMINI z otoka Krka.

Podrobne informacije o prireditvah bodo sproti objavljene na, FB strani akcije, na spletnih straneh organizatorjev. Vse kar pa še želite vedeti in ne najdete nikjer drugje pokličite na 041 694 686, Milan Knez – KZS koordinator akcije.

Prenesi zloženko Slovenija kolesari

V zloženki najdete splošne informacije, navodila in seznam dogodkov Slovenija kolesari.

Zloženka "Slovenija kolesari"

PRETEKLI DOGODKI

SVEŽE NOVICE

Objavljamo NOV RAZPIS za prijavo na usposabljanje za Strokovne delavce v športu 1 – Športno treniranje – Gorsko kolesarstvo in BMX!

Vsi, ki si želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom UČITELJ/VODNIK GORSKEGA IN BMX KOLESARSTVA,...

Na prvem svetovnem prvenstvu v gravlanju tudi slovenski reprezentanti

Na prvem svetovnem prvenstvu v gravlanju tudi slovenski reprezentanti

V Benečiji so v dvodnevnem programu dirkali članice in člani elite ter amaterske kategorije v starostnih...

Downhill Sljeme: Vrnitev legende nad Zagrebom tudi za slovenski pokal spustu Unior Downhill Cup

Downhill Sljeme: Vrnitev legende nad Zagrebom tudi za slovenski pokal spustu Unior Downhill Cup

Spust se je po 17 letih vrnil v zibelko te discipline na Hrvaškem, na Sljeme nad prestolnico. Na četrti...


NAVODILA:

Kolesar, ki se želi potegovati za priznanje »Slovenija kolesari«, se mora udeležiti najmanj PETIH prireditev. Obvezno je sodelovanje na sklepni prireditvi v nedeljo, 08.10.2016 v Dobrovniku.

Vsak udeleženec naj na vsaki prireditvi zahteva od organizatorja, da mu ta udeležbo potrdi z žigom na temu namenjeni zadnji – EVIDENČNI STRANI te zgibanke. Na sklepni prireditvi v Izoli je potrebno potrjeno in pravilno izpolnjeno EVIDENČNO STRAN odtrgati in oddati organizatorju. Med udeleženci sklepne prireditve, ki bodo oddali pravilno izpolnjeno evidenčno stran, bodo izžrebane lepe nagrade pokroviteljev akcije.

PRIDRUŽITE SE NAM

Še posebno želimo, da se akciji priključi čim več družin.

Vabimo Vas, da se akcije udeležijo vsaj trije člani vaše družine. Na sklepni prireditvi morajo družine speti svoje pravilno izpolnjene evidenčne strani in jih oddati organizatorju.

Družine, ki bodo zadostile kriteriju, prejmejo posebno priznanje akcije »SLOVENIJA KOLESARI«.

Vsi udeleženci, ki bodo osvojili priznanje bodo objavljeni na spletni strani www.kolesarska-zveza.si v in www.olympic.si priznanja pa prejmejo po pošti.

 

OPOZORILO:

Organizator si pridržuje pravico spremembe datuma ali odpovedi prireditve, zato priporočamo, da pred prireditvijo preverite izvedbo le-te pri organizatorju.

Organizator mora zagotoviti (najmanj 10%) popust pri plačilu startnine za imetnike članske izkaznice ali licence Kolesarske zveze Slovenije.

ČLANI

REPREZENTANCE

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

 • Janez Novak

  Janez Novak

  KD Rog

Vsi člani reprezentance

POSTANI ČLAN

PIŠITE NAM

Kontaktirajte nas

Želite postati član ali imate dodatna vprašanja?

Kontaktni podatki

Kolesarska zveza Slovenije

Kolesarjenje in kolesarstvo v naši državi je postalo pravo množično gibanje. Vedno več nas je, ki sedemo na kolo, ne le zaradi treningov in tekmovanj, ampak tudi zaradi rekreacije, kvalitetnega načina življenja, druženja in ne nazadnje tudi zaradi naših vsakodnevnih potreb.


Na Kolesarski zvezi Slovenije (KZS) želimo vse kolesarje in ljubitelje kolesarstva združiti v skupnem sistemu članstva KZS, v katerega boste vključeni vsi imetniki članskih izkaznic KZS, kar je v sistemu članstva KZS novost, in imetniki licenc KZS.

 • Address: Sunrise Street, 243 Avenue, Manhattan, NV City, NY
 • Phone: +00 4859 7512 1476
 • E-Mail: info@business.com

  Ime in priimek (obvezno)

  E-mail (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo