• Spletno predavanje na temo urejanja in legalizacije gorskokolesarskih poti in trail parkov

Predavanje bo v sredo, 16.06.2021, ob 19.00 uri prek spletnega videokonferenčnega sistema ZOOM.

Na predavanju bo predstavljeno zakaj je ob trenutni rasti priljubljenosti gorskega kolesarjenja nujno razmišljati o ureditvi večjega števila namenskih gorskokolesarskih poti in parkov. Predstavljeni bodo različni vidiki, ki vplivajo na legalizacijo in ureditev t.i. trailov, pozitivni učinki, ki jih slednje s seboj prinese, ter seveda sami postopki za legalizacijo gorskokolesasrskih poti skupaj z izzivi s katerimi se srečamo pri pridobivanju potrebnih dovoljenj.

Seminar je namenjen predvsem organizacijam in drugim skupinam ter deležnikom, ki delujejo v gozdnem prostoru in/ali razmišljajo o ureditvi namenski gorskokolesarskih poti v gozdu (športna društva, predstavniki občin, ZGS, neformalne skupine, ki urejajo poti v gozdu, LTO ipd.).

Predaval bo Tadej Tekavčič, predstavnik konzorcija Odprimopoti.si in predsednik ljubljanskega Športnega društva Golovec Trails, ki upravlja s trenutno najbolj obiskanim gorskokolesarskim trail parkom v Sloveniji.

Predavanje je brezplačno, število mest pa omejeno.

Obvezna prijava prek spletne prijavnice: https://forms.gle/8ge6VTUiBHGVx3ic6

Ko boste izpolnili spletno prijavnico, na dnu obrazca s klikom na “SUBMIT” oddajte prijavnicoVsem prijavljenim bomo v sredo, 16.06.2021, do 17.00 ure poslali povezavo s katero se boste lahko udeležili spletnega predavanja.

Prosimo vas, da o dogodku obvestite vse tiste, ki bi jih tema utegnila zanimati.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na nas preko elektronskega naslova m.baliz@kolesarska-zveza.si.

Vabljeni!