Sponzorji in partnerji Kolesarske zveze Slovenije

Sponzorji in partnerji Kolesarske zveze Slovenije

Telekom 1

Telekom Slovenije

www.telekom.si

Družba Telekom Slovenije je skupaj s svojimi hčerinskimi družbami celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Prepoznavna je kot vodilna pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij ter multimedijskih vsebin.

2020 LOGOTIP FRUTABELA-page-001

Frutabela

www.fructal.si

Fructal je inovativno in prepoznavno podjetje,  ki izdeluje in uspešno trži visoko kakovostne izdelke iz najboljšega sadja in drugih plodov narave. 

GENERALI-Logo-300x144

Generali

www.generali.si

Ljudje smo različni, imamo svoje cilje, strahove, ambicije, potrebe in svoj stil življenja. Želite nasvet in pomoč, da si oblikujete vaš lasten, vašim potrebam in ciljem prilagojen POLN KROG VARNOSTI in pri tem še privarčujete?

Logo_Citroen_in_Avtotehna_01-page-001
Logo_Sportna_loterija_2line_CMYK-page-001

Športna loterija

www.sportna-loterija.si

Smo ponosni pokrovitelji slovenskega športa. Trudimo se, da smo prisotni na različnih športnih področjih in nivojih, od profesionalnega kot tudi do amaterskega športa.

Santini-720x720

Santini

www.santinicycling.com

Priznano italijansko podjetje Santini sodi v sam svetovni vrh proizvajalcev kolesarskih dresov. V prihodnjih letih bo slovenskim reprezentancam zagotavljalo najboljše materiale.

DukatFit-720x720

Dukat Fit

dukatfit.si


uci

UCI - Union Cycliste International

www.uci.ch

UCI je upravni organ za kolesarjenje, ki ga priznava Mednarodni olimpijski komite (MOK). UCI je bila ustanovljena v Parizu leta 1900, njegov sedež pa se zdaj nahaja na svetovnem centru UCI Svetovnem Centru kolesarjenja v Aigle, Švica.

UEC

U.E.C - European Cycling Union

www.uec.ch

Njena glavna naloga je razvoj kolesarskih športov v vseh disciplinah in organizacija kolesarskih prireditev, kot so evropsko prvenstvo in evropski pokal.

Logo OKS 2015

Olimpijski komite Slovenije

www.olympic.si

OKS-ZŠZ je krovna športna nevladna organizacija, ki s strokovnim delom in poslovno odličnostjo ključno oblikuje nadaljnji razvoj športa v Sloveniji in je vzor uspešnega nacionalnega olimpijskega komiteja v svetu ter med najboljšimi v jugo-vzhodnem delu Evrope.

MIZŠ

Ministrstvo za znanost, izobraževanje in šport

www.mizs.gov.si

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport opravlja upravne in strokovne naloge na področjih  izobraževanja, znanosti, informacijske družbe ter športa.

Fundacija za šport

Fundacija za šport

www.fundacijazasport.org

Fundacija si prizadeva za zagotavljanje stalnih virov financiranja športa, namensko porabo javnih sredstev v športu, usklajevanje različnih interesov na področju športa in razpoznavnost znotraj športnega prostora in zunaj njega.

Prijavim se

Prijavim.se

www.prijavim.se

Športni koledar Prijavim.se je namenjen objavi športnih prireditev, ki omogoča individualno prijavo na tekmo, klubsko prijavo in organizacijo tekme.

Uporaba koledarja je brezplačna za tekmovalce, klube in organizatorje.

Areti

ARETI Group

www.aretigroup.com

Glavna poslovna področja Skupine Areti so projekti na področju goriv in energije, še posebej na področju rudarjenja v Turkmenistanu (Kaspijsko morje), trgovine, inženiringe, razvoju nepremičnin in investicijah v realni sektor.