Sponzorji in partnerji Kolesarske zveze Slovenije

nicehash_footer

Nicehash

NiceHash je globalno podjetje z več milijoni registriranih uporabnikov in nudi možnost prodaje ter nakupa računalniške moči, ki se uporablja za rudarjenje kriptovalut. Na trgu smo prisotni že od leta 2014. Posebno pozornost posvečamo varnosti, razvoju in uporabniški izkušnji, ki omogoča varen, preprost in hiter vstop v svet kriptovalut in novih tehnologij.

posta

Pošta Slovenije

Uspešna gospodarska družba v 100-odstotni lasti Republike Slovenije z 8000 zaposlenimi ter tako pomemben akter v slovenski družbi smo eden od vodilnih partnerjev gospodarstva, ki  izvajamo univerzalno poštno storitev in zagotavljamo zakonsko določeno dostopnost oziroma pokritost poštnega omrežja.

Screenshot 2022-01-10 at 12.39.54

ALE

Our race began more than thirty years ago. The experience of APG Cycling, of those who have known the road for some time, is combined with the courage and irreverence of the young riders who want to get out of the group. We are on the run but we do not look back: we always look forward

Telekom 1

Telekom Slovenije

www.telekom.si

Družba Telekom Slovenije je skupaj s svojimi hčerinskimi družbami celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Prepoznavna je kot vodilna pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij ter multimedijskih vsebin.

HSE_RGB

HSE Holding slovenske elektrarne

www.hse.si

Holding Slovenske elektrarne d. o. o. je obvladujoča družba skupine HSE. Sedež ima v Ljubljani in poslovne enote v Mariboru, Šoštanju,Trbovljah in Novi Gorici. Poslovanje družbe temelji na prodaji in trgovanju z električno in toplotno energijo, z emisijskimi kuponi CO2, s potrdili o izvoru in ostalimi certifikati električne energije iz obnovljivih virov, na optimizaciji proizvodnje skupine HSE, zagotavljanjem sistemskih storitev, potrebnih za delovanje elektroenergetskega sistema ter z vodenjem in izvedbo energetskih projektov.

Corwin

www.corwin.sk/si

CORWIN je izkušen razvijalec nepremičnin, prejemnik več nagrad za trajnostni razvoj, s sedežem v Bratislavi na Slovaškem. Svoje poslanstvo vidi v oživljanju zapostavljenih in pozabljenih zemljišč in ustvarjanju novih cvetočih mestnih predelov, z gradnjo visokokakovostnih stanovanjskih in poslovnih zgradb. Potem ko se je CORWIN uveljavil na Slovaškem, je ustanovil podružnico v Ljubljani, kjer nadaljuje svojo pot z izjemnimi projekti, kot so nastajajoča stanovanjska soseska Kvartet ali sodobni poslovni objekt na Vilharjevi cesti, ki je še v pripravi.

Logo_Sportna_loterija_2line_CMYK-page-001

Športna loterija

www.sportna-loterija.si

Smo ponosni pokrovitelji slovenskega športa. Trudimo se, da smo prisotni na različnih športnih področjih in nivojih, od profesionalnega kot tudi do amaterskega športa.

STO-300x144
proteini_footer

Proteini.si

www.proteini.si

uci

UCI - Union Cycliste International

www.uci.ch

UCI je upravni organ za kolesarjenje, ki ga priznava Mednarodni olimpijski komite (MOK). UCI je bila ustanovljena v Parizu leta 1900, njegov sedež pa se zdaj nahaja na svetovnem centru UCI Svetovnem Centru kolesarjenja v Aigle, Švica.

UEC

U.E.C - European Cycling Union

www.uec.ch

Njena glavna naloga je razvoj kolesarskih športov v vseh disciplinah in organizacija kolesarskih prireditev, kot so evropsko prvenstvo in evropski pokal.

Logo OKS 2015

Olimpijski komite Slovenije

www.olympic.si

OKS-ZŠZ je krovna športna nevladna organizacija, ki s strokovnim delom in poslovno odličnostjo ključno oblikuje nadaljnji razvoj športa v Sloveniji in je vzor uspešnega nacionalnega olimpijskega komiteja v svetu ter med najboljšimi v jugo-vzhodnem delu Evrope.

MIZŠ

Ministrstvo za znanost, izobraževanje in šport

www.mizs.gov.si

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport opravlja upravne in strokovne naloge na področjih  izobraževanja, znanosti, informacijske družbe ter športa.

Fundacija za šport

www.fundacijazasport.org

Fundacija si prizadeva za zagotavljanje stalnih virov financiranja športa, namensko porabo javnih sredstev v športu, usklajevanje različnih interesov na področju športa in razpoznavnost znotraj športnega prostora in zunaj njega.

Prijavim se

Prijavim.se

www.prijavim.se

Športni koledar Prijavim.se je namenjen objavi športnih prireditev, ki omogoča individualno prijavo na tekmo, klubsko prijavo in organizacijo tekme.

Uporaba koledarja je brezplačna za tekmovalce, klube in organizatorje.

Areti

ARETI Group

www.aretigroup.com

Glavna poslovna področja Skupine Areti so projekti na področju goriv in energije, še posebej na področju rudarjenja v Turkmenistanu (Kaspijsko morje), trgovine, inženiringe, razvoju nepremičnin in investicijah v realni sektor.