Sponzorji in partnerji Kolesarske zveze Slovenije

Telekom 1

Telekom Slovenije

www.telekom.si

Družba Telekom Slovenije je skupaj s svojimi hčerinskimi družbami celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Prepoznavna je kot vodilna pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij ter multimedijskih vsebin.

Zavarovalnica-Triglav_LOGO-Vertical_CMYK-page-001

Zavarovalnica Triglav

www.triglav.si

HSE_RGB

HSE Holding slovenske elektrarne

www.hse.si

2020 LOGOTIP FRUTABELA-page-001

Frutabela

www.fructal.si

Fructal je inovativno in prepoznavno podjetje,  ki izdeluje in uspešno trži visoko kakovostne izdelke iz najboljšega sadja in drugih plodov narave.

Corwin

www.corwin.sk/si

CORWIN je izkušen razvijalec nepremičnin, prejemnik več nagrad za trajnostni razvoj, s sedežem v Bratislavi na Slovaškem. Svoje poslanstvo vidi v oživljanju zapostavljenih in pozabljenih zemljišč in ustvarjanju novih cvetočih mestnih predelov, z gradnjo visokokakovostnih stanovanjskih in poslovnih zgradb. Potem ko se je CORWIN uveljavil na Slovaškem, je ustanovil podružnico v Ljubljani, kjer nadaljuje svojo pot z izjemnimi projekti, kot so nastajajoča stanovanjska soseska Kvartet ali sodobni poslovni objekt na Vilharjevi cesti, ki je še v pripravi.

STO-300x144
Logo_Sportna_loterija_2line_CMYK-page-001

Športna loterija

www.sportna-loterija.si

Smo ponosni pokrovitelji slovenskega športa. Trudimo se, da smo prisotni na različnih športnih področjih in nivojih, od profesionalnega kot tudi do amaterskega športa.

Surovina-logo-RGB-page-001

Surovina

www.surovina.si

Surovina d.o.o. je podjetje s skoraj sedemdesetletno tradicijo, dragocenimi izkušnjami, jasno začrtanimi cilji in drzno vizijo prihodnosti - postati največja družba za storitve ravnanja z odpadki na območju Slovenije, ki partnerjem iz industrije, lokalnim skupnostim in gospodinjstvom ponuja rešitve za različne vrste odpadkov.

Santini-720x720

Santini

www.santinicycling.com

Priznano italijansko podjetje Santini sodi v sam svetovni vrh proizvajalcev kolesarskih dresov. V prihodnjih letih bo slovenskim reprezentancam zagotavljalo najboljše materiale.

Named-300x144

Named

namedsport.com

Ponosni partner Kolesarske zveze Slovenije na področju športne prehrane.

uci

UCI - Union Cycliste International

www.uci.ch

UCI je upravni organ za kolesarjenje, ki ga priznava Mednarodni olimpijski komite (MOK). UCI je bila ustanovljena v Parizu leta 1900, njegov sedež pa se zdaj nahaja na svetovnem centru UCI Svetovnem Centru kolesarjenja v Aigle, Švica.

UEC

U.E.C - European Cycling Union

www.uec.ch

Njena glavna naloga je razvoj kolesarskih športov v vseh disciplinah in organizacija kolesarskih prireditev, kot so evropsko prvenstvo in evropski pokal.

Logo OKS 2015

Olimpijski komite Slovenije

www.olympic.si

OKS-ZŠZ je krovna športna nevladna organizacija, ki s strokovnim delom in poslovno odličnostjo ključno oblikuje nadaljnji razvoj športa v Sloveniji in je vzor uspešnega nacionalnega olimpijskega komiteja v svetu ter med najboljšimi v jugo-vzhodnem delu Evrope.

MIZŠ

Ministrstvo za znanost, izobraževanje in šport

www.mizs.gov.si

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport opravlja upravne in strokovne naloge na področjih  izobraževanja, znanosti, informacijske družbe ter športa.

Fundacija za šport

www.fundacijazasport.org

Fundacija si prizadeva za zagotavljanje stalnih virov financiranja športa, namensko porabo javnih sredstev v športu, usklajevanje različnih interesov na področju športa in razpoznavnost znotraj športnega prostora in zunaj njega.

Prijavim se

Prijavim.se

www.prijavim.se

Športni koledar Prijavim.se je namenjen objavi športnih prireditev, ki omogoča individualno prijavo na tekmo, klubsko prijavo in organizacijo tekme.

Uporaba koledarja je brezplačna za tekmovalce, klube in organizatorje.

Areti

ARETI Group

www.aretigroup.com

Glavna poslovna področja Skupine Areti so projekti na področju goriv in energije, še posebej na področju rudarjenja v Turkmenistanu (Kaspijsko morje), trgovine, inženiringe, razvoju nepremičnin in investicijah v realni sektor.