ZAKLJUČNA PRIREDITEV SLOVENIJA KOLESARI 2021

ZAKLJUČNA PRIREDITEV SLOVENIJA KOLESARI 2021

SOBOTA, 9.10.2021 ob 10.00 uri
    START: izpred kulturnega doma v Dobrovniku ob 10.00 uri
    PRIJAVE: predprijave do srede, 6.10.2021 na TRR : 03125-1000661545 odprt pri SKB Murska Sobota ali na dan prireditve od 8.30 do 9.50 ure.
    STARTNINA: 12,00 € predprijava, 15,00 € na dan maratona, popust kolesarska kartica Kolesarske zveze Slovenije 10 %. Start in cilj rekreativnega maratona je izpred kulturnega doma v Dobrovniku.
    VELIKI MARATON 60 km:
    MALI MARATON 30 km:
    Dobrovnik – Renkovci – Hraščice – Ivanci – Mlajtinci – Tešanovci – Bogojina – Filovci – Strehovci – Dobrovnik – Bukovniško jezero (cilj)
    PRAVILA NA KOLESARSKEM MARATONU:
    Na maratonu lahko sodelujejo vsi, ki se počutijo sposobni prekolesariti 60 ali 30 km dolgo progo. Otroci, stari do 14 let, smejo kolesariti le v spremstvu staršev, oziroma polnoletne osebe. Maraton bo potekal ob normalnem prometu, zato so kolesarji obvezno dolžni spoštovati cestnoprometne predpise in navodila organizatorja. Udeleženci kolesarijo na lastno odgovornost in po svojih zmožnostih. Organizator ne jamči za škodo, ki jo udeleženec povzroči sebi, drugim udeležencem ali tretji osebi. Za varen potek prireditve bodo skrbela spremna vozila organizatorja in redarji. Obvezna je uporaba kolesarske čelade. S podpisom prijavnice pred startom kolesarji potrdijo, da so seznanjeni in se nepreklicno strinjajo z določili Razpisa kolesarskega maratona.
    NA DOGODKU JE OBVEZNO IZPOLNJEVANJE PCT POGOJEV!
    NAGRADE:
    Udeleženci, ki prevozijo rekreativni kolesarski maraton, prejmejo medaljo, majico in malico.
    INFORMACIJE: telefon: 041-349-927 (Elizabeta) E-mail: turizem@dobrovnik.si; Milan Knez 041 694 686 E-mail: m.knez@kolesarska-zveza.si
    Turistično društvo Dobrovnik