Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Prispevki

Usposabljanje učiteljev in vodnikov gorskega in BMX kolesarstva se začne 17. oktobra

29. septembra, 2023 | Aktualno, BMX, Gorsko kolesarstvo, Kolesarstvo

Objavljamo novi razpis usposabljanja za strokovne delavce v športu 1 – športno treniranje – gorsko kolesarstvo in BMX. Usposabljanje je namenjeno vsem, ki želite pridobiti licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom učitelj/vodnik gorskega in BMX kolesarstva, stokovni delavec 1.

Kolesarska zveza Slovenija v drugi polovici oktobra in prvi polovici novembra 2023 organizira usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – gorsko,  kolesarstvo – BMX. Z nazivom pridobite strokovno usposobljenost za delo na področju gorskega in BMX kolesarstva.

Seminar bo potekal v Ljubljani od 17. oktobra do 12. novembra 2023 po posameznih modulih. V Ljubljani bo potekal tudi praktični del, in sicer v Bike parku Ljubljana, na Golovec trails, BMX parku, pumptrackih in drugih gorskokolesarskih poteh v okolici.

Na seminar bo sprejetih 24 kandidatov, ki bodo do četrtka, 12. oktobra poslali in predložili ustrezna dokazila. Usposabljanje bo izvedeno, če bo prijavljeno zadostno število kandidatov.

Udeleženci po uspešno zaključenem seminarju prejmejo diplomo o usposobljenosti, na podlagi katere se vpišejo v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu, in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom učitelj/vodnik gorskega in BMX kolesarstva, strokovni delavec 1.

Podrobne informacije z urnikom in navodila dobite na povezavah:

RAZPIS USPOSABLJANJA

PROGRAM USPOSABLJANJA

SPLETNA PRIJAVNICA