Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Prispevki

Usposabljanje za trenerje cestnega kolesarstva, steze in ciklokrosa od 17. oktobra

11. oktobra, 2023 | Aktualno, Cestno kolesarstvo, Ciklokros, Kolesarstvo, Velodrom

Objavljen je razpis usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – kolesarstvo – steza, kolesarstvo – cestno, kolesarstvo – ciklokros. Rok za prijavo je 16. 10. 2023.

Kolesarska zveza Slovenija od 17. 10. do 21. 11. 2023 organizira usposabljanje po javnoveljavnem programu za naziv trener cestnega kolesarstva, steze in ciklokrosa, strokovni delavec 1. Z nazivom pridobite strokovno usposobljenost za delo na področju cestnega in dirkališčnega kolesarstva ter ciklokrosa.

Na usposabljanje vabimo vse, ki še nimate strokovne usposobljenosti za opravljanje trenerskega dela, učenja in vodenja kolesarskih tur (tudi cestnih rund).

Teoretične vsebine bodo izvedene v živo v predavalnici, praktične vsebine pa v Ljubljani z okolico in v Novem mestu. Na usposabljanje bo sprejetih 16 kandidatov, ki bodo do ponedeljka, 16. oktobra do 12. ure oddali spletno prijavnico in ustrezna dokazila (kopija osebnega dokumenta, kopija spričevala o zadnji doseženi izobrazbi, referenčno pismo delodajalca, kluba, društva ali zveze oziroma 3 leta tekmovalnih izkušenj).

Usposabljanje bo izvedeno, če bo prijavljeno zadostno število kandidatov.

Udeleženci po uspešno zaključenem seminarju prejmejo diplomo o usposobljenosti na prvi stopnji, na podlagi katere se vpišejo v razvid strokovno usposobljenih delavcev v športu, in osnovno licenco Kolesarske zveze Slovenije z nazivom trener cestnega kolesarstva, steze in ciklokrosa, strokovni delavec 1.

Cena kotizacije je 690 evrov in vključuje tudi osnovno licenco KZS za prvo leto.

Podrobne informacije s programom, urnikom in navodila za prijavo, dobite na povezavah:

RAZPIS USPOSABLJANJA

PROGRAM USPOSABLJANJA

SPLETNA PRIJAVNICA

Objavljen je tudi razpis za usposabljanje učiteljev in vodnikov gorskega in BMX kolesarstva.